Search
Close this search box.

Yu-tuloksia Laitila ja Orimattila

Kesäkausi alkaa olla lopuillaan ja syyskuun puolessa välissä käydään viimeisiä kisoja. Laitilassa käytiin koululiikuntaliiton mestaruuskisat A- ja B-sarjoissa. Anniina Haapala osallistui A-sarjan eli pääosin lukiolaisten 100 metrille ja 400 metrille. Lauantaina 14.9. Anniina oli eränsä kakkonen 100m juoksussa ajalla 13,20. Erä käytiin melko tyynessä säässä, mutta muissa erissä oli mukavasti myötätuulta. Anniina sijoitus oli kaikkiaan alkuerien yhdeksäs. 

Sunnuntaina 15.9. Anniinalla oli lajina ensimmäistä kertaa 400m juoksu kilpailussa. Kierros sujui mukavaan aikaan 65,60. Sijoitus oli viides. Anniina päätti kilpailukauden tähän ja alkaa valmistautua talven harjoitteluun.

Luukas Kemppainen osallistui Orimattilan syyskisoihin lauantaina 14.9. Hän kilpaili monipuolisesti kaikissa kolmessa tarjolla olleessa lajissa sarjassa P15. Sadalla metrillä Luke kävi kovan kamppailun voitosta KU-58:n Samuel Shamsin kanssa ja jäi kakkoseksi ajalla 12,69. Pituudessa tuli taas yli 5 metrin hyppy tuloksella 503. Ensimmäinen kisa kiekossa toi tuloksen 23,02, vaikkakin tulostaululla näytettiin kovempiakin lukemia. Tämäkin tulos on vähäisen harjoittelun jälkeen kuitenkin taitomerkkirajan ylittävä. Lukellekin kisa oli kesän viimeinen.