Pommin yleisurheilijat ennätystahdissa hallikisoissa

Yleisurheilun hallikilpailukausi on parhaimmillaan. Veera Reponen on osallistunut Lahdessa kilpailtavaan Personal Best -pikajuoksucupiin. Ideana kisassa on nimensä mukaisesti tavoitella omia ennätyksiä ja niistäkin palkitaan sijoitusten lisäksi.
16.1. käydyssä ensimmäisessä osakilpailussa Veera voitti T11-sarjassa oman 60m juoksueränsä uudella ennätyksellään 9,90. Kokonaiskilpailussa hän oli neljös.
Toisessa osakilpailussa 31.1. Veera paransi jälleen ennätystään joka on nyt 9,79. Tällä kertaa sijoitus oli 22 tytön joukossa kuudes. Veera kilpailee varsinaisesti sarjassa T10 -vuotta, mutta tässä kilpailussa sarjat on jaettu kahden vuoden välein.

Otto Takala jatkoi Hipposhallissa Jyväskylä Indoor Games kisoissa sitä, mihin hän tapaninpäivän kisoissa jäi. Tapaninpäivän tulos oli 196, joka oli uusi halliennätys. Nyt uusi ennätys kirjataan lukemin 202. Oton sijoitus suomalaisittain hyvätasoisessa kisassa oli kuudes. Sen verran on vielä todettava, että ensimmäinen yritys 205 korkeudestakaan ei ollut kaukana. Samassa kisassa Äänekosken Urheilijoiden Arttu Mattila paransi P15-sarjan Suomen ennätystä lukemiin 205.

Hallikausi jatkuu, eli pysykää kanavalla!