YAG 2022 Lahti

Kesän suurin nuorisokisa Youth Athletics Games eli YAG järjestettiin Lahdessa 16.-19.6. Torstaina vuorossa olivat 17-vuotiaiden sarjalaiset ja Pommista mukana olivat Veera Reponen, Rico Sievänen sekä Valtteri Virtanen.

Veera oli sijoitettu tilastoaikansa perusteella erään 6/7. Siinä hän juoksi sijalle 4 ajalla 12,68. Aiemmin viikolla oli syntynyt uusi ennätysaika 12,62 Harjulla. Nyt tuulta oli takana pikkuisen liikaa 2,2m/s. Juoksun lähtö onnistui erityisen hyvin.

M17 sarjassa Rico ja Valtteri oli sijoitettu samaan kakkoserään. Lähdössä ja kiihdytyksessä Rico oli jopa erän johdossa 30m kohdalla, mutta ote ei pitänyt ihan loppuun saakka. Valtteri kehräsi koneeseen vauhtia loppua kohti ja alitti ensimmäistä kertaa 12 sekunnin ajan tuloksella 11,96. Ricon aika oli 12,40. Erässä oli vastatuulta 0,6 m/s. Kesän aikana odotellaan kaikkiin näihin aikoihin kohennusta. Tulokset löytyvät Tilastopajasta:

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=88390

Perjantaina olivat vuorossa viestit ja mukana siellä Pommista kaksi 9-vuotiaiden joukkuetta, Tyttöjen joukkueessa juoksivat Vilma Elfvengren, Meea Salo, Elli Saarela sekä Weera Järvinen. Pojissa mukana olivat Oliver Reponen, Viljo Rossi, Juho Tuominen sekä Juho Virtanen. Nämä nuoret juoksijat olivat ryhdikkäästi mukana ja muita nuorempina kamppailivat mainiosti kisassa. Syksyllä on uusi tilaisuus näyttää osaamista pm-viesteissä!

Lauantaina 18.6. pommilaisia oli mukana Juho Virtanen P9 vuotiaiden 60 metrillä sekä Olivia Fagerholm T14 kolmiloikassa. Juho juoksi ennätyksensä 7,80. Olivia pomppasi loikkaa 8,07. Kisojen yhtä pituus- ja kolmiloikkapaikkaa hoiti kohtalaisen sateisessa säässä vankka ryhmä: Sami. Marko, Rico, Elli, Mika, Eetu ja Otto.

Perjantain ja lauantain tulokset löytyvät:

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=88408