Search
Close this search box.

Weera Järvinen hallikisoissa maaliskuussa

Leivonmäen nuori ja innokas kisailija Weera Järvinen on kisannut kahtena viikonloppuna peräkkäin hallikauden huipennukseksi.

Jyväskylän Hipposhallissa Junior Indoor Meetingissä 16.3. Weera otteli T11 -sarjassa kolmiottelun. Ottelut ovat mainio tapa kilpailla monipuolisesti. Tällä kertaa ottelulajeina olivat 60m, kuula ja korkeushyppy. 60m sujui aikaan 10,02, kuula 6,83 ja korkeus 121. Etenkin korkeushyppy yllätti positiivisesti kun ennätys parani rutkasti. Muutkin tulokset olivat omia ennätyksiä. Yhteispisteet olivat 751 pistettä ja tämä toi yhdeksännen sijan 33 tytön joukossa.

Sunnuntaina 24.3. olivat vuorossa Pajulahdessa Lahden piirin nuorten hallimestaruuskisat. Tällä kertaa valikoimassa oli lajeina 60m, kuula ja pituushyppy. 60m sujahti aikaan 9,96, jolla tuli oman erän kakkostila ja koko juoksussa viides. Pituushypyn tulos oli 340 ja sijoitus seitsemäs. Kuulassa Weera jäi sentin viikon takaisesta ennätyksestään tuloksella 6,82. Pari senttiä erotti voittajan, Hartolan Voiman Anna Vastamäen tuloksesta. Kaulaan pujotettiin siis hopeamitali.

Weera paransi hallikaudella ennätyksiään, vaikka hallissa lajiharjoittelua on takana melko vähän. Kesää kohti tämä lupaa hyvää.

Jyväskylän tulokset

Pajulahden tulokset