Search
Close this search box.

Tuloksia kesäkuun lopulta 2020

Juhannuksen jälkeen Lival -games kisoihin Sipoossa 22.6. osallistui Anniina Haapala. Juoksijoita kisassa oli runsaasti. Naisten sarjan 100 metrillä, mihin Anniina osallistui oli kaikkiaan 7 juoksuerää. Anniina juoksi erässä neljä ja kisasta tallennetulla videolla näkyy kuinka hänen juoksunsa sujuu mainiosti erän kärkipaikalla n. 80 metriin saakka. Sen jälkeen Anniina kertoi askeleen pudonneen kantapäälle ja asento laski alas. Viimeisellä kahdelläkymmenellä metrillä muut naiset painelivat ohi Anniinasta, jonka ajaksi tuli 13,21. Näin tuli jälleen osoitettua, kuinka suuri merkitys on pienelläkin virheellä tai epäonnella näin herkässä lajissa. Alkujuoksu osoitti, että Anniinalla on potentiaalia hyvään tulosparannukseen myöhemmin kesällä.

Kisan tulokset löytyvät Tilastopajasta osoitteesta: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=76229

Olivia Fagerholm juoksi Harju-Cupissa Jyväskylässä 28.6. T13-sarjassa 1000m. Olivia juoksi 600m erittäin vauhdikkaasti, mutta sitten meinasi isä-Samin mukaan tulla noutaja. Siitä huolimatta Olivia paransi ennätystään lukemiin 3.58,53. Olivia juoksee saman matkan myös Tuusulassa tulevana viikonloppuna. Rohkeus aloittaa lujaa palkitaan eräänä päivänä!

Harju-cup 3. osakilpailun tulokset löytyvät: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=76416

Luukas Kemppainen juoksi Vantaan Hiekkaharjussa 29.6. miesten sarjassa 150m kisan. Tästä harvemmin juostusta lajista Lukella ei ollutkaan aiempaa tulosta. Nyt on ja se kirjataan numeroilla 18,49. Juoksun aikana oli hienoinen , metrin vastatuuli. Lokakuussa 15 vuotta täyttävä Luke oli kisan nuorimpana osanottajana sijalle 10. Tilastopajan mukaan tämä on ikäluokan kaikkien aikojen tilastossa sijalla 62. Mielenkiintoinen tieto tämäkin. Kisan kuumassa, kolmannessa erässä Espoon Tapioiden 16-vuotias Sampo Väyrynen juoksi mainion ajan 17,34. Tuossa Lukelle tavoitetta juostavaksi 16 -vuotiaana!

KU -58 cupin tulokset pääsee kurkkaamaan täältä: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=76454