Tuloksia heinä-elokuun vaihteesta

Piiriottelu Etelä-Karjala- lahti – Kymenlaakso Lappeenranta 30.7.

Joutsalaisia urheilijoita oli kutsuttu 17 -vuotiaiden piiriotteluun jälleen peräti viisi kappaletta. Mukaan pääsi lähtemään kolme.

Bene hyppäsi pituudessa kauden parhaansa 587 ja muitakin mukavia siivuja oli. Pisin hyppy oli lankun takaa ponnistettu ja vauhdin juoksu on saatava haltuun ennen SM-kisoja 13.8. Joka tapauksessa vain kahden sentin päähän ennätyksestä! Sijoitus kisassa oli kolmas. Rico Sievänen juoksu 200m ajan 25,44 joka parantaa ennätystä yli 7 kymmenystä. Hieno kohennus.

Veera Reponen juoksi 200m aikaan 27,14 mikä on kauden paras. Sijoitus kokonaiskisassa oli neljäs. Tällä kaudella ei ole panostettu juurikaan pidempään juoksuun, joten kohtalainen aika kuitenkin.

Viesteissä Lahden nuoret miehet Bene, Rico sekä Markus Vainio sekä Santtu Kekkonen nappasi suvereenin voiton pikaviestissä sekä nuoret naiset kakkossijan Veeran aloittaessa.

Voisi jossitella, mutta jos Lahti olisi saanut miesten pitkän viestin nelikon kasaan, niin voitto olisi tullut kotiin. Nyt se jäi järjestäjälle kahden pisteen erolla.

Piiriottelun tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=89615

Helsingissä käytiin aluemestaruuskisat eteläisellä ja kaakkoisella alueella 1.-2.8. sarjoissa 14-15 vuotta. 14-sarjan moukarissa Kiira Johansson heitti hopealle tuloksella 43,64. Hän jäi voittaja Veera Pöyrystä alle metrin ja omasta ennätyksestä vain parikymmentä senttiä. Tulokset kisoista alla olevan linkin takaa:

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=89708