Search
Close this search box.

Suvilla IBU-Cupin avaus Idressä – päivitetty Suvin kommentit

Joutsan Pommin Suvi Minkkinen avasi kautensa IBU-Cupin osalta Ruotsin Idressä viikonloppuna 29.11.-2.12. Torstaina ohjelmassa oli pikakilpailu, jossa tuloksena oli 42. sija kolmella ohilaukauksella. Eroa kärkeen syntyi 2.52,5. 

Lauantaina oli jälleen pikakilpailu ja sijoitus 33. kahdella ohilaukauksella (+2.20,2). Sunnuntain takaa-ajossa Suvi nousi jo sijalle 24. viidellä ohilaukauksella (+3.09,8). 

Tulokset löytyvät täältä.

Suvin omat kommentit kisoista:

”Kansainvälinen kilpailukausi avattiin ibu-cupissa pikakilpailulla 29.11. Idressä oli haastavat ja kovat tuulet ja ammunnasta 0+3 sakot. Harmitti kun olin makuun jälkeen hyvässä vauhdissa top10 tuntumassa mutta sitten pystyasento ei asettunut yhtään ja siitä ihan luvattoman paljon sakkoja. Loppusijoitus 42. 
 
Toisessa pikakilpailussa 1.12 hallitsin ammunnan paremmin 1+1 vaikka tuulet olivat edelleen haastavat. Sija 33. Hiihtokin oli jo hieman paremman tuntuista mutta edelleen kuitenkin terävyys puuttui kuten ensimmäisestäkin kisasta. 
 
2.12 oli vuorossa takaa-ajo ja onnistuin siinä nousemaan hienosti sijalle 24. Suorituksena hiihto oli jo paljon terävämpää ja olinkin siinä paljon lähempänä kärkeä kuin kahdessa aiemmassa kisassa. Suorituksena kuitenkin 5 sakkoa on liikaa mutta ilmeisesti olosuhteet aiheuttivat haasteita muillekkin kun tuolla sakkomäärällä pystyin nostamaan sijoitusta noinkin reilusti. Sija 24 lämmitti kivasti mieltä, se on kuitenkin urani kolmanneksi paras sijoitus ibu-cupissa ja tuli sellaisella suorituksella josta jäi paljon parannettavaakin joten uskon pystyväni tällä kaudella paljon parempaan. 
 
Seuraavaksi matka jatkuu ibu-cupiin Italian Ridnauhun jossa on ensimmäisenä ohjelmassa sekaviesti 13.12 ”