Search
Close this search box.

Suvi Minkkinen maailmancupissa Östersundissa

Suvi Minkkinen urakoi hienosti ensimmäiset maailmancupin kisansa Ruotsin Östersundissa. Keskiviikkona 29.11 hiihdetyssä normaalikilpailussa Suvi oli kolmanneksi parhaana suomalaisena sijjalla 78, eroa kärkeen tuli kahdella sakolla 6.47. Perjantaina 1.12. hiihdetyssä pikakisassa sijoitus kahdella sakolla oli 87. ja ero kärkeen 2.59. Suvi kommentoi itse kisoja seuraavasti: 

”Ensimmäinen MC-startti käytiin keskiviikkona 29.12 Ruotsin Östersundissa. Ohjelmassa oli normaalimatka 15km. Ensimmäinen MC-startti tietysti jännitti mutta hyvin sain pidettyä keskittymisen kasassa kisan aikana ja ammunta onnistuikin hyvin, 2 sakkoa neljältä paikalta, makuut nollilla ja molemmilta pystyiltä yksi sakko. Hiihto oli hieman laiskan ja tasapaksun tuntuista, varmaan osittain jännitys vei terävyyttä pois jaloista. Sijoitus 78. +6.47 kärkeen.

Seuraavana ohjelmassa oli pikakilpailu 1.12. Hiihto kulki paremmin kuin edellisessä kilpailuissa ja sain jalkoihini kaipaamaani terävyyttä. Myös ammunta kulki mallikkaasti 1+1. Sijoitus 87 +2.59 kärkeen.”