Search
Close this search box.

Suvi Minkkinen maailmancupin pisteille

Joutsan Pommin ampumahiihtäjä Suvi Minkkinen hiihti ensimmäistä kertaa maailmancupin pisteille Saksan Ruhpoldingissa loppuviikosta. Pisteili aukesi ensin pikakilpailussa ja sai jatkoa sunnuntain takaa-ajossa. Alla Suvin kommentit ampumahiihtoliiton tiedotteesta:

Pikakilpailu:

”Päivän suomalaisnimi oli 31:nneksi sijoittunut Suvi Minkkinen, joka nappasi myös samalla uransa ensimmäiset maailmancupin pisteensä. Puhtaasti ampunut Minkkinen jäi kilpailun voittaneesta Norjan Tiril Eckhoffista minuutin ja 42 sekuntia.- Olen todella iloinen, vihdoinkin napsahti se ammunta ihan huippusuorituksesi. Kun on ollut niin vaikea alkukausi, niin tuntuu tosi hyvältä, että vihdoinkin pystyy ulosmittaamaan penkan puolella sen, mitä reeneissä pystyy tekemään.- Pisteet on ollut pitkään tavoitteena, sain vihdoin niitäkin, Minkkinen iloitsi.”

Takaa-ajo:

”Suvi Minkkinen nappasi maailmancupista jälleen uransa parhaimman sijoituksen. Minkkinen oli takaa-ajon 29:s ja jäi voittajasta kaksi minuuttia ja 45 sekuntia. Sakkokierroksia Minkkinen kiersi makuupaikkojen jälkeen kolme kappaletta, mutta onnistui ampumaan pystypaikat puhtaasti.- Makuulla oli pientä hapuilua, yksi oli ihan oma selkeä virhe. Hiihtäessä sain hyödynnettyä aika paljon peesejä, eikä se vauhti niissä peeseissä kovin kovalta tuntunut. Nyt oli sellainen keli, että oli vain yksi liukas ura, ei kannattanut ohittaa, sitä ei olisi välttämättä yksin hiihtänyt kovempaa.Minkkinen onnistui nappaamaan myös maailmancupin pisteitä toista kertaa uransa aikana. Ensimmäiset pisteet tulivat Ruhpoldingin pikakilpailusta keskiviikkona.- Pitää olla tyytyväinen, että pystyi pisteitä taas ottamaan.Nyt on oikeasti hyvä mieli, että on saanut oman tason mukaisia tuloksia tehtyä.”

Katso myös Suvin kotisivut.