Suvi Minkkinen kauden parhaimpaansa

Joutsan Pommin Suvi Minkkinen hiihti kauden parhaimman sijoituksensa ampumahiihdon maailmancupissa ollessaan takaa-ajon 50. Yhdysvaltojen Soldier Hollow’ssa. Tätä ennen Suvi oli hiihtänyt pikakilpailussa sijalle 60.

Suvin kommentit ampumahiihtoliiton tiedotteista:

Pikakilpailu: 

Suvi Minkkinen ampui kilpailussa puhtaasti ja oli lopputuloksissa 60:s. Liian kova alkuvauhti verotti kuitenkin menoa ladulla.
– Ammunta oli tietysti hyvä, mutta ilmeisesti lähdin vähän liian kovaa, ja tämä korkeus on aika petollinen. Makuuammunnasta kun nousin, niin jysähti jalkoihin ihan täysin. Sen jälkeen oli todella vaikeaa. Varmaan minun rankin kisa. Positiivista, että jaksoi vielä sellaisesta rasitustilasta ampua nollat, mutta ei tuohon hiihtoon voi olla millään tyytyväinen.
 
Takaa-ajo:
 
Suvi Minkkinen ylsi 50:nneksi ja sivusi uransa parasta maailmancup-sijoitusta. Kaksi sakkokierrosta ampunut Minkkinen nousi takaa-ajossa kymmenen sijaa.
– Tänään kroppa tuntui jo paljon pirteämmältä. Selvästi tarvitsi vähän enemmän aikaa sopeutumiseen. Ammunta oli hyvä, mutta tietysti kun molemmat sakot tulivat viimeiseltä ampumapaikalta, niin se vähän harmittaa. Yhteensä vain kolme sakkoa kolmessa edellisessä kisassa on tosi hyvä suoritus. Hyvillä mielin voi lähteä täältä kotiin.