Search
Close this search box.

Suvi ja Noora ampumajuoksun SM-kisoissa

Ampumajuoksun SM-kilpailut käytiin Hollolassa 3.-4.9. Joutsan Pommin ampumahiihtäjät Suvi Minkkinen ja Noora Pura olivat mukana kilpailuissa.  Lauantaina ohjelmassa oli pikakilpailu, matkana kolme kilometriä ja kaksi ammuntaa. 

Suvin kommentti omasta kisastaan:  ”Mielestäni sain tehtyä melko tasaisen suorituksen ja vielä viimeisellä kierroksella löytyi varaa kiristää vauhtia. Ohilaukauksia tuli 3 (1+2) ja tuloksena oli SM-pronssia +22,1 sekuntia voittajalle Sanna Markkaselle hävinneenä.”

Myös Noora Pura oli sarjassaan 6. ampuen hienosti 1+1 ja häviten kärjelle 1:11,6.

Sunnuntaina naisten yleisessä sarjassa kilpailtiin normaalimatka kuusi kilometriä ja neljä ammuntaa jossa ohilaukauksista tuli 30 sekunnin aikasakko.

 Suvin kommentti sunnuntain kisasta: ”Jälleen juoksullisesti sain tehtyä loppua kohti kiristyvän suorituksen, harmittamaan jäi huono toinen ammunta (0+3+2+1). Tuloksena 5. sija ja 2:07,8 kärjelle hävinneenä. Kokonaisuudessaan juoksuvauhtiin voi olla melko tyytyväinen mutta ammunta jättää vielä varaa parantaa.”

Sunnuntaina tytöt 14 sarjassa matkana oli neljä kilometriä ja kolme ammuntaa. Noora oli sarjassaan 4. huippuammunnalla ampuen nollat jokaiselta paikalta ja jääden mitalista vain 9,6 sekuntia. ”