Search
Close this search box.

Suvi IBU-cupissa Lenzerheidessa

Suvi Minkkinen hiihti maailmancupin jälkeen Lenzerheidessa Sveitsissä IBU-cupin kisoissa 8.-9.12. Suvin kommentit kisasta:

”Seuraavalla viikolla käytiin IBU-cupin kilpailut 1400 metrin korkeudessa Sveitsin Lenzerheidessa. 8.12 oli viestit ohjelmassa. Pääsin aloitusosuudelle ensimmäistä kertaa. Ammunnat sujuivat jälleen hyvin, molemmilta paikoilta käytin yhden varapatruunan ja tulin yhdeksäntenä vaihtoon 1.17 kärjen perässä. Hiihto oli myös yllättävän pirteää muutaman päivän sopeutumisajalla korkealle. Joukkueen sijoitus lopussa 11. 

9.12 kilpailtiin pikakilpailu. Hiihdollisesti kilpailu oli raskaampi kuin edellisenä päivänä. Vaikka keli ei ollut järin kylmä niin laskut täällä ovat niin pitkiä että viima kävi niissä kovasti. Sormeni jäätyivät täysin, enkä tuntenut kummassakaan ammunnassa liipaisinta ollenkaan. Tuloksena 2+2 ja sija 71. +4.22

Seuraavaksi suuntaan taas Maailman Cupiin Ranskan Annecy-Le Grand Bornandiin. 14.12 ohjelmassa on pikakilpailut ja 16.12 takaa-ajo. Kilpailut käydään myös korkealla.”