Search
Close this search box.

SM-kisoja ja Ski Marathonia

Nuorten SM-kisoja hiihdettiin Espoon Leppävaarassa 8.-10.3.2024. Perjantaina oli vuorossa jokaisessa sarjassa vapaan hiihtotavan kymppi, lauantaina perinteisen sprintit ja sunnuntaina perinteisen hiihtotavan kymppi. Joutsan Pommi sai kuin saikin edustajan näihin kisoihin. Elli Lavian kausi on ollut vähintäänkin haastava sairasteluiden takia ja viimeisin flunssa osui kohdalle pari viikkoa sitten. Joutsan Hiihdot Elli joutui silloin jättämään väliin. SM-kisoihin flunssa ehti parantua ja Elli lähtikin kisoihin täyttämään tavoitteensa eli päästä osallistumaan ja hiihtää maaliin. Vapaan kympillä Elli oli 28, ja perinteisen kympillä 22.

Tulokset 10km vapaa

Tulokset 10km perinteinen    

Jyväskylän Ski Marathonille 9.3.2024 osallistui pommin “ veteraaniryhmä” eli Marko Salo, Marko Hartonen ja Martti Kuitunen. Kaikki kolme suuntasivat 50 kilometrin perinteiselle lenkille ja suoriutuivatkin urakastaan mallikkaasti. Salon Marko oli miesten yleisessä sarjassa 20. Hartosen Marko oli M50 -sarjassa seitsemäs ja Martti Kuitunen samassa sarjassa 34. 

Tulokset Ski Marathon

10.3.2024 veteraaneja oli liikkeellä myös Rantasalmella, jossa hiihdettiin tammikuulta pakkasen takia siirtyneet veteraanien SM-kisat. Pommin edustajana näissä kisoissa oli Mirva Pynnönen. Hän hiihti N60 -sarjassa perinteisellä hiihtotavalla 5km sijoittuen toiseksi. 

Tulokset veteraanien SM-kisat