Search
Close this search box.

Pommin yu-juniorit Pajulahdessa hallikisoissa

Toisena pääsiäispäivänä 28.3.2016 käytiin Pajulahtihallit sekä Flying Finn hallitonnit. Pommista oli mukana viisikko Veera Reponen, Jimi Pöysti, Anniina ja Henriikka Haapala sekä Siiri Reinikainen. Tästä joukosta ainoastaan Veera oli käynyt aiemmin talvella hallikisoissa. Muille kisat olivat samalla kertaa talven avaus että lopetus.
Veera Reponen juoksi 60 metrillä sarjassa T10 hopealle uudella ennätyksellään 9,60. Hän hyppäsi myös pituutta sekä juoksi 1000 metriä.
Jimi Pöysti urakoi sarjassa P9 -vuotta kolme lajia. Jimi oli tasainen ja saavutti sijat neljä sekä pikajuoksussa että pituushypyssä. Pituudessa vain yksi sentti erotti Jimin mitalisijasta. Tuhannella metrillä Jimi kamppaili hienosti pronssille.
T13 -sarjassa Henriikka Haapala alitti ensimmäisen kerran 60 metrillä 9 sekunnin rajan ajallaan 8,96. Hän sijoittui tällä ajalla oman eränsä kakkoseksi ja koko sarjan seitsemänneksi. Vain yksi sadasosa oli hänellä eroa kuudenteen sijaan.
Anniina Haapala juoksi pitkän kilpailutauon jälkeen. Anniinalla on kahdella leikkauksella kiristetty useaan kertaan venähtäneitä nilkan nivelsiteitä ja hänellä on ollut pitkä harjoitus-, kilpailu- ja kuntoutustauko. Melko lyhyen harjoittelujakson jälkeen hän juoksi ajan 8,52 joka jää vain kaksi sadasosaa hänen halliennätyksestään. Tällä ajalla hän voitti oman eränsä ja oli kokonaistuloksissa viides.
Myös Siiri Reinikaisella on takanaan pitkä kilpailutauko ja myös harjoittelua hän on voinut tehdä vaihtelevasti tämän talven aikana. Siiri juoksi 1000 metriä aikaan 3.37,05.
Molempien tyttöjen suoritukset olivat ilonaiheita pitkän tauon jälkeen. Kesää kohti on tästä hyvä jatkaa.

Kilpailujen tulokset löytyvät kokonaisuudessaan kilpailukalenteri.fi-palvelusta:
Pajulahti-hallit sekä FlyinFinn tonnit