Pommin junioreille mukavaa menestystä piirinmestaruusmaastoista

Ensiksi on todettava, että jo mukaan pommilaisista saatu 12 osanottajaa oli ensimmäinen voitto. Miesmuistiin, joka tosin tunnetusti on lyhyt, ei ole saatu mukaan tällaista joukkoa kisaamaan.

Joutsalaista mitaleita saivat p9 joukkue Janne Tuominen, Juho Tuominen sekä Anton Nykänen Alvarez sijoittuen pronssille. T11 -sarjassa joutsalaiset olivat ainoat kolmihenkinen joukkue. Joukkueen jäseninä olivat Iida Lavia, Eevi Oksanen ja Vuokko Raittinen. Iida sai henkilökohtaisessa kilpailussa pronssia ja Vuokko ja Eevi olivat hänen perässään sijoilla 4. ja 5.

Inkeri Saarela oli T10 sarjassa sijalla 5. Aleksi Saarela juoksi P12 -sarjassa sijalle 4. P13 sarjassa Mikael Simola oli sarjansa ainoa osanottaja mutta juoksemalla hänkin mestaruutensa hankki. Aikakin kahden kilometrin matkalla oli ihan mukava 8,26. T13 sarjassa Olivia Fagerholm oli mukana kisassa jossa kaikki osanottajat olivat toisistaan 50 sekunnin sisällä. Olivia oli tällä kertaa sijalla 4. Eroa pronssiin jäi kymmenen sekuntia ja hopeaan 11.

T 15-sarjassa juoksivat Elli Lavia ja Aada Simola. Tyttöjä sarjassa oli mukana kolme. Lahden Sofia Rinne on kovassa kevätkunnossa ja voitti. Joutsan tytöt ratkaisivat muut mitalit ja hopea meni talven hyvällä hiihtopohjalla Ellille ja pronssi Aadalle.

Hyvä aloitus kesälle, jossa Pommin tavoitteena on edelleen korottaa sekä nuorisotoiminta- että seuraluokittelun pisteitä.

Kilpailujen tulokset löytyvät Tilastopajan sivulta:

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=81291

Kuvissa ovat iloiset joukkuemitalistit

Kuvassa maastojuoksun joukkuemitalistit Juho, Janne ja Anton
Joukkuemestaruus T11 Iida, Eevi ja Vuokko