Search
Close this search box.

Pommilta edustusta nuorten sm-halleissa

Rico Sievänen ja Veera Reponen osallistuivat menneenä viikonloppuna nuorten sm-hallimestaruuskisoihin Helsingissä Myllypurossa. Kisat olivat jo lähes normaaleilla järjestelyillä. Ainoastaan valmentajien/huoltajien määrää oli rajoitettu ennakkoilmoittautumisella.

Urheilijoita paikalla oli ilahduttavasti. Muun muassa Veeran kanssa samaan kilpailuun osallistui yli 70 nuorta naista, joka tarkoitti 13 alkuerää. Veeran talvi on ollut rikkonainen akillesjännevaivan sekä sairastelun vuoksi joten odotukset eivät kieltämättä olleet kovin korkealla ja suurin ilo oli se, että ylipäätään juoksemaan pääsi. Siksi alkuerän toinen sija, uusi ennätys ja välieräpaikka olivat iloisia yllätyksiä. Välierässä lähtö ei onnistunut ja panokset eivät riittäneet loppuun saakka. Positiivinen yllätys silti!

Rico kirmasi lähes neljänkymmenen nuoren miehen kanssa myös 60m juoksussa. Alkuerässä hieman hermoiltiin ja ”vierestä ammuttiin” naapuriradalta Rantala Keski-Uudenmaan urheilijoista. Tämä taisi pikkuisen vaikuttaa Ricoon ja lähtö ei toisella yrityksellä ihan onnistunut. Sijoitus oli erässä kolmas ja aika 7,87. Tällä sijoitus oli lopulta alkuerien 30. ja välieräpaikka jäi saavuttamatta. Joka tapauksessa talven kaksi juoksua olivat molemmat parempia kuin edellisenä vuonna hallissa juostut ajat.

Seuraavina kisoina ovat Benellä keihään talvimestaruuskisat Mustasaaressa ja kauden päättävät Tampereen isot hallikisat 11.-13.3.