Search
Close this search box.

Pommilaisia Puulan Hiihdoissa

Sunnuntaina 25.3.2024 hiihdettiin 50. Puulan Hiihdot ja samalla järjestävä seura Kangasniemen Kalske juhlisti 120-vuotista taivaltaan. Sää oli lauha, mutta ei kuitenkaan sateinen edellisen päivän ja yön tapaan. Parkkipaikat ja kulkuväylät sulivat sohjoksi ja vesilätäköiksi, mutta latupohjat pysyivät onneksi varsin hyvässä kunnossa. Kelin puolesta ei hiihtäjille näissä karkeloissa tullut tippaakaan apuja ja vapaalla hiihtotavalla hiihdetyissä kisoissa jokainen saikin tehdä töitä “koko rahan edestä”. Joutsan Pommin edustajia oli ilmoittautunut naapurikunnan kisoihin ilahduttavan paljon!

N10 -sarjassa edustajanamme oli Sara Suhonen. Sara oli kahden kilometrin matkalla hienosti kolmas häviten voittajalle vain reilun puoli minuuttia. N14-sarjan hiihtäjillä oli matkana kolme kilometriä. Iida Lavia jatkoi mitalisadetta kivuten kakkospallille noin 40 sekuntia voittajalle hävinneenä. Osallistujamäärältään kisojen runsaslukuisimmassa N12 -sarjassa oli myös matkana kolme kilometriä. Alisa Äyrämö oli kahdeksas. Tytöt olivat syystäkin tyytyväisiä hiihtoihinsa ja lähtivät kotiin keltaiset Kalsken kassit olalla heiluen!  

N50-sarjalaisille oli matkana viiden kilometrin lenkki. Sairasteluiden jälkeen pikku hiljaa laduille palaileva Mirva Pynnönen hiihti tässä sarjassa kolmanneksi. Haasteellinen kausi tuntuu haasteina tietenkin myös kisaladulla, mutta sinnikkäällä mielellä Mirva jatkaa kohti kauden tavoitteitaan. M16-sarjalaiset eivät selvinneet pelkällä vitosella vaan sen perään kierrettiin vielä kolme kilometriä. Aleksi Saarela oli tällä kahdeksan kilometrin lenkillä nopein voittaen toiseksi tullutta Jesse Ravolaista reilulla kahdella minuutilla. Aapo Pykäläinen jäi juuri palkintopallin ulkopuolelle ollen neljäs. Pojilta ei paljon kommentteja herunut ja tuhina oli ehkä tulkittavissa enemmän tyytymättömyydeksi kuin tyytyväisyydeksi…  

Sairastumisten takia N18-sarjan Elli Lavia ja M16-sarjan Milo Äyrämö joutuivat viime metreillä vetäytymään kisasta. 

Tulokset Puulan Hiihdoista