Search
Close this search box.

Pommilaisia ladulla viestissä ja henkilökohtaisessa kisassa

Lauantaina 14.1. nähtiin vuosien tauon jälkeen Pommin värejä viestikilpailussa. Hämeeen Viestipäivässä ratkottiin mm. Hämeen piirin viestimestaruus, mutta samalla alueen ulkopuolisille joukkueille tarjottiin mahdollisuus tulla mittelöön mukaan. Kilpailu hiihdettiin Ahveniston moottoriradan ympäristössä ja lumitilanteesta johtuen yhden ja kahden kilometrin lenkeillä. Pommin pojat hiihtivät M14-sarjassa kukin 3km vapaalla hiihtotavalla. Yhteensä tähän sarjaan lähti kisaamaan seitsemän joukkuetta. 

Avausosuudella nopeinta vauhtia piti Pommin Milo Äyrämö, joka tuli vaihtoon vajaat 20 sekuntia ennen seuraavana tullut Hämeenlinnan hiihtoseuran viestinviejää. Milo lähetti kakkososuudelle Aapo Pykäläisen, joka hiihti osuutensa kolmanneksi nopeimman ajan ja toi Pommin vaihtoon toisena. Toisella osuudella viestin kärkeen siirtyi Lempäälän Kisa viestinviejänsä hiihdettyä osuuden nopeimman ajan. Pommin ankkuriosuuden hiihti Aleksi Saarela. Hän kuroi vaihdossa ollut noin minuutin eroa Lempäälään kiinni koko ajan, mutta matka niin sanotusti loppui kesken ja eroa maalissa jäi Lempäälän hyväksi 24 sekuntia. Mahtava hiihto koko kolmikolta ja hieno kiilaaminen isojen paikkakuntien joukkueiden väliin. Jäämme innolla odottelemaan seuraavaa poikatrion koitosta! 

Milo, Aapo ja Aleksi palkintojenjaossa.

Hämeen Viestipäivän tulokset

Sunnuntaina 15.1. hiihdettiin 71. Keuruun Hiihdot. Säiden herra piti kisajärjestäjiä ja hiihtäjiä jännityksessä viimeiseen asti. Vasta lauantai-iltana klo 18 jälkeen pystyttiin tekemään päätös kisojen järjestämisestä ja niiden turvallisesta läpiviemisestä. Pommia edusti Keuruulla N18-sarjassa Elli Lavia. Myös Mirva Pynnönen oli ilmoittautunut N55-sarjaan, mutta ei lopulta startannut.  

Ellin sarjalaiset hiihtivät 4km vapaalla hiihtotavalla yhteislähtökisana. Ellin kisa lähti käyntiin hyvin ja porukassa löytyi hyvä paikka hiihtää. Aloitus oli Ellin omien tuntemusten mukaan kuitenkin ehkä liian kova ja lopussa vauhti tuntui hyytyvän. Elli ylitti maaliviivan kolmantena. Yhteislähtökisoja ei kovin paljon ole tarjolla, joten arvokasta kokemusta tarttui mukaan. 

Keuruun tulokset