PM-viestit olivat tänä vuonna hieno ja menestyksekäs kisa pommilaisille

Piirien pm-viestit oli tänä vuonna siirretty kilpailukalenterissa syksylle. Mennyt viikonloppu oli kisaviikonloppu monessa piirissä, näin myös Lahdessa. Urheilukeskuksessa sää suosi: aurinko paistoi, järjestelyt pelasivat ja stadionin isolta näyttötaululta sai katsella kisatapahtumia Tukholmasta maaottelusta.

Pommilta mukana olivat joukkueet T13 sarjan pikaviestissä sekä P13 ja P15 sarjan pika- sekä pitkässä viestissä. Menestys oli mainiota, kun saaliiksi tuli kolme mitalia, yksi kutakin väriä. P15 -sarjan pojat Väinö Koistinen, Eetu Sirkka, Luka Manninen sekä Luukas Kemppainen juoksivat pikaviestissä pronssille ja pitkässä hopealle. Lahden piirissä on mainio taso ja poikien porukka olisi pikaviestituloksellaan ollut mitaleilla muissakin piireissä. 

P13-sarjassa pikaviestijoukkue koostui Rasmus Kemppaisesta, Valtteri Virtasesta, Aleksi Muttilaisesta ja Benedict Seppälästä. Rasmus aloitti tasaisesti muiden kanssa rintamassa, Valtteri pinkoi takasuoran porukan nopeimmin, Aleksi piti asemat ja kun Bene sai kapulan kärkipäässä viimeisessä vaihdossa ei voittajasta sen jälkeen ollut epäselvyyttä! Ajalla 55,81 olisi voitettu myös viime vuonna ja poikien joukkue juoksi nyt 3 sekuntia nopeammin kuin viime vuoden hopealle sijoittunut joukkue.

Pitkän viestin joukkue Aleksi Saarela, Valtteri Virtanen, Benedict Seppälä sekä Aleksi Muttilainen taisteli loppuun saakka mitalista mutta jäi lopulta Heinolan Iskun taakse hieman yli viidellä sekunnilla.

T13 -sarjassa Lahdessa on murhaavan kova taso. Lahden Ahkeran johdolla tytöissä juostaan kovaa sekä pikaviestissä että pidemmälläkin matkalla. Joutsan tyttöjen joukkue Fiona Flink, Olivia Fagerholm, Elli Lavia ja Veera Reponen paransi viime vuotista tulostaan yli viidellä sekunnilla aikaan 59,11. Tällä ajalla olisi oltu monissa piireissä palkintosijoilla, mutta Lahdessa se riitti tällä kertaa seitsemänteen sijaan. Tytöillä on erittäin varmat vaihdot ja heidän omatoimista verryttelyään on ilo seurata. 

Tulokset Tilastopajassa: Lahden piirin pm-viestit

P15 4x100m: 3) JoutsPo 52,43 (Väinö Koistinen, Luka Manninen, Eetu Sirkka, Luukas Kemppainen)

P15 4x800m: 2)JoutsPo 10.40,75 (Luukas Kemppainen, Eetu Sirkka, Väinö Koistinen, Luka Manninen)

P13 4x100m: 1)JoutsPo 55,81 (Rasmus Kemppainen, Valtteri Virtanen, Aleksi Muttilainen, Benedict Seppälä)

P13 4x600m: 4)JoutsPo 8.19,44 (Aleksi Saarela, Valtteri Virtanen, Benedict Seppälä, Aleksi Muttilainen)

T13 4x100m: 7)JoutsPo 59,10 (Fiona Flink, Olivia Fagerholm, Elli Lavia, Veera Reponen)