Search
Close this search box.

Pm-kisoista Lahdesta hienoja kokemuksia

Joutsan Pommin edustajia osallistui 9-13 vuotiaiden sarjojen piirinmestaruuskisoihin Lahdessa 1.-2.8. Ensimmäisenä päivänä Veera Reponen juoksi 60m juoksun voittoon ajalla 9,39. Fiona Flink oli alkueränsä neljäs ajalla 10.39.
Benedict (Bene) Seppälä saavutti P-9 sarjan kaksiottelussa hopeaa lajeissa kuula ja keihäs. Sekä kuulassa, että keihäässä hänellä oli toiseksi paras tulos pojista Lahden Ahkeran Oliver Koskelaisen jälkeen.
Samassa sarjassa Ilmari Laitinen reippaili pituudessa sijalle 15 ja keihässä sijalle 8. Osanottajia näissä lajeissa oli tuttuun tapaan runsaasti. Pituudessa 23, kuulassa 20 ja keihääässäkin 17.
Eetu Sirkka osallistui P12 -sarjassa viiteen lajiin. Näistä neljässä hän teki ennätyksensä. Paras sijoitus tuli 600m juoksussa, josta tuli hopeaa. Elämän ensimmäinen moukarikisa tuotti pronssia. Pituudessa (ponnistus parhaassakin lankun takaa) ja 60m juoksussa tuli ennätykset myös ja vain kiekon voi sanoa menneen selkeästi alakanttiin.
Henriikka Haapala ja Tinja Toivonen juoksivat 600m. Tyttöjen alkuvauhti oli enimmäkseen tarkkailevaa, mutta lopun he molemmat tulivat erittäin kovaa. Tinjan sijoitus oli lopulta 4. ja Henriikan 5. Pronssi jäi Tinjalla kolmen sekunnin päähän ja Henriikan ero Tinjaan oli 1,3 sekuntia. Molemmilla kahden minuutin alitus oli varsin lähellä.
Hienoja esityksiä joutsalaisnuorilta! Seuraavat kisat ovat jo lauantaina 6.8. Jyväskylässä, jossa Anniina, Fiona ja Veera juoksevat pikamatkat Keski-Suomen pm-kisoissa sarjoissa 9-15 vuotta.

Täydelliset tulokset löytyvät linkkinä yleisurheilun tulospalvelusta.