Search
Close this search box.

Pikajuoksu-cup osa 1

Yleisurheilun hallikausi starttasi Lahden stadionin juoksusuoralla 14.1.2024 pikajuoksu-cupin ensimmäisellä osakilpailulla.

Weera Järvinen juoksi sarjassa T11 -vuotta 60m ja 60m aidat. Sileä 60m sujui aikaan 10,15 jolla kokonaistuloksissa sijoituttiin sijalle 9. Aidattuna sama matka meni aikaan 13,89. Aidoissa askelrytmi vielä hieman on hakusalla, mutta tästä voi tulla vahva laji, kun sitä kesällä pääsee enemmän juoksemaan. Sijalukuna tässä lajissa oli 7.

Markus Porvari mahtuisi ensimmäistä vuottaan sarjaan M19 mutta hän päätti osallistua isoveljen seurana miesten sarjaan 60m juoksussa. Päivän aikana juostiin kaksi kisaa, joista ensimmäisessä Markus juoksi ajan 7,26 ja toisessa 7,27. Molemmat ajat alittavat viime talvena juostun aiemman ennätyksen kahdella kymmenyksellä ja olisivat riittäneet myös oman sarjan M19 voittoon. Miesten sarjassa sijoitus oli lopputuloksissa ensimmäisessä juoksussa seitsemäs ja toisessa juoksussa kuudes.

Hallikilpailuja riittää maaliskuun alkuun ja hallikauden päätähtäin Markuksella on helmikuun lopulla nuorten halli sm-kisat Vaasassa ja siellä sekä 60m että 200m.