Search
Close this search box.

Piirinmestaruusottelut käytiin Asikkalassa

Pulkkilanharjun kautta on aina mieltä nostattavaa ajella kohti Vääksyä tai Asikkalaa, kuinka vain. Hiuksia nostattavaa sen sijaan oli se, että tämän vuoden piirinmestaruuskisojen alussa koettiin kesän kilpailuissa harvinainen ukkoskuuro. Tämä aiheutti sen, että yhdelle tyttöjen aitajuoksuerälle ei saatu aikoja sähköajanoton häiriön vuoksi sekä lähes puolen tunnin tauon kisoihin. Rutinoitunut järjestäjäseura kuitenkin kiri nopeiden urheilijoiden kanssa aikataulun kiinni ja ehkä jopa kierroksella ohikin.

Pommin urheilijoille tuli kaksi mitalia ja kaikki neljä nuorta tekivät ennätyksensä.  Veera Reponen otteli hopealle sarjassa T9, jossa olikin mukana 21 osallistujaa. Jesse Pöysti otteli elämänsä ensimmäisen ottelun sarjassa P13 ja selvisi mainiosti sateisesta kolmesta ensimmäisestä lajista ja sai palkkioksi hopeaa.

Jimi Pöysti osallistui sarjaan P9 vuotta ja sijoittui kuudenneksi. Eetu Sirkan sarja oli P11 vuotta. Tässä sarjassa oli mielenkiintoisen tasainen ja yllätyksellinen ottelu, jossa sijoitukset vaihtuivat vielä viimeisessä lajissa runsaasti. Harmillisesti Eetulla oli hieman huonompi kuulapäivä ja siinä hän menetti pronssimitalin kahdella pisteellä. Toisaalta hän teki sekä 60m juoksussa ja pituudessa sitä ennen ennätyksensä.

Mukava oli seurata taas tulevaisuuden lupausten kirmailua kentällä. Toivottavasti ensi kesänä saadaan vielä isompi joukko mukaan urheilun jaloimpaan lajiin.

Kilpailujen tulokset löytyvät yleisurheilun tulospalvelusta.