Milo ja Mirva kisoissa, muut “telakalla”

Tammikuun 2023 viimeisenä viikonloppuna hyvästä kelistä huolimatta Joutsan Pommin kisapuvut roikkuivat pitkälti naulakossa. Vain M14-sarjan Milo Äyrämö kisasi 28.1. Kangasalalla Krista Cupin kisoissa. Ja hyvin kisasikin, sillä 4km:n vapaan kisassa Milo oli toinen. Häviötä voittajaan tuli puolisen minuuttia. Kenties leireilystä johtuneen kisatauon takia kilpailun alku tuntui Milosta jähmeältä, mutta lopun nousuosuudella onnistui vauhdin kiristäminen. Kokonaisuutena Milo oli tyytyväinen kisaansa.

Krista Cupin tulokset

Mirva Pynnönen hiihti sunnuntaina 29.1. Äänekoskella piirinmestaruushopeaa sarjassa N55. Mestaruuskin jäi vain vajaan viiden sekunnin päähän. Matkana oli 2,7km ja hiihtotapaa vapaa. PM-kisat oli alunperin tarkoitus hiihtää Keuruulla, mutta sääolosuhteet pakottivat siirtämään kisat Äänekoskelle. 

pm-kisojen tulokset

Iida Lavia on ollut pitkäaikaisen sairastelun takia poissa alkukauden kisoista ja todennäköisesti myös loppukausi menee sairasteluista toipumiseen. Elli Lavian kauden päätti tulehtunut umpisuoli. Ellin loppukauden suunnitelmissa onkin nyt toipuminen umpisuolileikkauksesta. Aleksi Saarela kotiutui Vuokatin leiriltä pienen polven sivuristisidevamman kanssa ja kuntouttaa nyt polveaan kivun sallimissa rajoissa tasuria työnnellen. Tarkoituksena Aleksilla on palata kilpailuihin piakkoin. Aapo Pykäläinen on ehjänä, mutta piti kisavapaan viikonlopun.