Search
Close this search box.

Maanantain 13.7.2020 kisojen ennakkotiedote

Pommin kesän toisiin kisoihin on ilmoittautunut ilahduttavan runsaasti osallistujia. 12.7. ilmoittautuneita on 98.

Joutsan Pommin urheilijoita kilpailuun on ilmoittautunut 19. Tämä on ilahduttavan runsas määrä. Vanhemmat juniorit ovat valmiina puolustamaan seuran perinteitä yleisurheilussa. P15-sarjassa Pommin poikia on 100m juoksussa mukana kolme. Luukas Kemppaisen ja Valtteri Virtasen lisäksi myös Rico Sievänen avaa kilpailukautensa. Sarjaa nuoremmissa Benedict Seppälä kirmaa 60m ja takana on viikkoa aiemmin syntynyt piirinennätys 7,69. Näistä pojista koostuu kova 15-sarjan pikaviestijoukkue, joka lähtee elokuussa tavoittelemaan piirinmestaruutta ja syyskuussa loppukilpailupaikkaa SM-viesteissä. Pitkästä aikaa Joutsassa on mukana useampi tämän sarjan kova yleisurheilija.

Tyttöjen puolella nelikko Olivia Fagerholm, Elli Lavia, Aada Simola ja Veera Reponen juoksevat pikamatkat ja Elli ja Olivia myös 600m ja 800m. Veeralla on 100 metrillä alla kaksi 13 sekunnin alitusta tältä kesältä. Harjoitusjakso on menossa, mutta hyvää vauhtia voi silti odottaa.

M17 -sarjassa mukaan on ilmoittautunut Haukivuoren Jarmo Eronen, joka on ikäluokan nopeimpia poikia. Hän on tänä kesänä pinkaissut satasen jo 11,12 ja 200m 22,39. Miehet ja M17 sarja juoksevat juoksunsa samassa erässä.

Seipäässä mukana on neljä hyppääjää ja kisa alkaa jo klo 17.30.

Hartolan Voiman Eemil Porvari heittää kesän ensimmäisen keihäskisansa Joutsassa. Aluemestaruusotteluihin valmistautuvalta Eemililtä voi odottaa pitkälti yli puolen kentän yltäviä kaaria.

P13 sarjan keihäässä on hyvätasoinen kisa tulossa, kun isäntänä toimiva Benedict Seppälä kohtaa kovan kilpakumppaninsa Aleksi Kinnusen Suolahden Urhosta. Aleksi on kesän tuloksissa toistaiseksi niskan päällä.

N17 keihäässä Jyväskylän Varpu-Sofia Heinonen on heittänyt tänä kesänä ennätyksekseen 47,92 . Lahden Jemina Ollikka on myös ylittänyt 40 metriä tänä kesänä sarjassa N19.

Naisten sadalla metrillä mukana on Hirvensalmelle asettunut Annika Haverinen. Hänen ennätyksensä on 11,89 ja 200m on tänä kesänä kulkenut viime viikolla Mikkelissä kovassa vastatuulessa 26,03. Mielenkiintoista nähdä mikä on satasen kunto Joutsassa.

Mielenkiintoinen lisälaji kilpailuissa on 4x100m viesti, jossa kapulan pyrkivät kentän ympäri vauhdikkaasti kiidättämään Joutsan Pommin T ja P 15 -joukkueiden lisäksi Heinolan Iskusta mukaan tulevat kolme joukkuetta. Viestikisa alkaa puoli kahdeksan jälkeen ja on kilpailua seuraavalle yleisölle takuulla mukavaa seurattavaa,

Heinolan Iskusta Risto Kalermo ja Kaisa Rantalainen tuovat kisoihin hienon 27 urheilijan nuoren kokoonpanon, jonka urheilijat osallistuvat monipuolisesti eri lajeihin.

Kisojen aikataulun ja osallistujat sekä muut tiedot löytyvät Kilpailukalenterista:

https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=26943

Kisojen tuloksia voi seurata lähes reaaliaikaisesti:

live.tuloslista.com