Search
Close this search box.

Luukas Kemppainen ennätysvauhdissa Eläintarhassa

Luukas Kemppainen osallistui helatorstaina P15 -sarjan 100m juoksuun Toukokuun kisoissa perinteikkäällä Eläintarhan kentällä Helsingissä.  Alkuerässään Luke juoksi uuden ennätyksensä 12,76 tuulen ollessa +1,5m/s eli ennätys parani jopa puoli sekuntia Nastolassa puolitoista viikkoa sitten juostusta edellisestä noteerauksesta. Aika jää kuusi sadasosaa A-taitomerkkirajasta, eli käytännössä 14-vuotiaiden SM-kisarajasta. Tässä siis seuraava tavoite.

Loppukilpailussa Luukaksen vauhti ei ihan riittänyt enää, mutta aika oli silti 12,91. Luken sijoitus kisassa oli loppukilpailussa viides. Omasta ikäluokastaan hänen aikansa oli kisan toiseksi paras.

Alkukesän perusteella yleisurheilijoiden tilanne näyttää varsin hyvältä. 12-vuotiaissa Bene Seppälällä on hallussaan toistaiseksi kaksi kesän kärkitulosta ikäluokassaan (60m ja pituus), Veera Reponen on alle kahden kymmenyksen päässä ikäluokkansa kärkiajasta 60m juoksussa ja Luukas on varmastikin top 10 joukossa omassa ikäluokassaan 100m juoksussa. Lukellakin on vielä juoksussa ja pituushypyssä lahkeessa varaa kovempiinkin tuloksiin. Nuoremmissakin on mainiota kehitystä ja monipuolisuutta havaittavissa, joten alussa oleva kesän kilpailukausi näyttää lupaavalta. 

 

Tulokset Toukokuun kisoista Tilastopajassa

 

48. Toukokuun kisat, Helsinki Eläintarhan kenttä