Search
Close this search box.

Lasten hiihtokoulu 2024

Joutsan Pommi järjestää hiihtokoulun talvella 2024

Hiihtokoulu on maanantaisin klo 18-19. Ensimmäinen kerta on 8.1.2024. Kokoonnumme urheilukentälle. Liikumme kentällä ja läheisillä laduilla. Hiihtokoulu on tarkoitettu lähinnä eskareille ja sitä vanhemmille lapsille. Nuorempien lasten on mahdollista osallistua toimintaan yhdessä oman huoltajan kanssa. Hiihtokouluun ovat tervetulleita sekä aloittelijat että edistyneemmätkin hiihdon harrastajat. 

Varusteet

Hiihtokoululaisella tulee olla liikkumiseen sopivat ja sään mukaiset varusteet. Sopivan kokoiset monot sekä sopivan pituiset sukset ja sauvat mahdollistavat mukavat hiihtokokemukset. Hiihtokoulussa pärjää joko perinteisen tai vapaan tyylin varusteilla. Vanhemmat huolehtivat varusteasiat kuntoon. Väline- ja voiteluopastusta saa tarvittaessa ohjaajilta. 

Hiihtokoulumaksu

Hiihtokoulumaksu on 40€ kaudelta. Maksu sisältää ohjauksen sekä tarvittavan väline- ja voiteluopastuksen. Seura ei vakuuta hiihtokoululaisia. Suosittelemme lisenssin hankkimista  vakuutuksen takia. Lisenssin tarvitsee, jos aikoo osallistua muihin kuin oman seuran iltakisoihin. Lisätietoa lisensseistä löytyy hiihtoliiton sivuilta. Lisenssi hankitaan SuomiSportin sivuilta. Hiihtokoululaisen tulee olla myös seuran jäseniä. Jäsenmaksu on 15€ vuodessa tai perhejäsenmaksu 30€. Maksut laskutetaan erillisillä sähköpostiin lähetettävillä laskuilla hiihtokoulun alettua. 

Ohjaajat ja yhteystiedot

Hiihtokoulussa toimivilla ohjaajilla on monipuolista urheilu- ja liikuntataustaa. Ohjaajat ovat käyneet liikuntaryhmien ohjaamiseen liittyviä koulutuksia.  

Ohjaajien yhteyshenkilönä toimii Teresa Jokinen 040-460 7282 teresalle2@gmail.com

Ilmoittautuminen

Hiihtokouluun ilmoittaudutaan Joutsan Pommin nettisivuilta löytyvällä lomakkeella. 

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Tiedottaminen

Tiedotamme ajankohtaisista asioista internet-sivullamme www.joutsanpommi.fi sekä Instagramissa ja Facebookissa. Hiihtokoululaisten vanhemmille teemme WhatsApp-ryhmän, jossa tiedotamme esimerkiksi pikaiset ohjelmamuutokset. 

Tietosuojaseloste ja henkilötietojen käsittely

Seuran nettisivuilla on nähtävillä tietosuojaseloste. Yhteystietoja tarvitsemme hiihtokouluun liittyvään tiedottamiseen ja yhteydenpitoon. Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen ja henkilötietojen käsittelyn. 

Liikunnallista riemua ja elämyksellistä hiihtotalvea!