Kevään 2017 tapahtumia yleisurheilussa

Talven hallikausi on ohi ja menemme kovaa vauhtia kohti kesän harjoituksia ja kilpailuja. Vanhempien junioreiden ryhmä jatkaa harjoituksia viikottain yhdessä. Uutena toimintona on Bettiinan vetämä harjoitus 8-11-vuotiaille. Nämä harjoitukset alkavat virallisesti toukokuussa. Päivänä on torstai ja kellonaika on 18.

Kevään kisoja ovat maastojuoksu-cupin osakilpailut 2.5. sekä 22.5. Syksyllä on myös tulossa kaksi osakilpailua. Ahkerat osallistujat sekä sijoittujat palkitaan! Paikkana ensimmäisessä kisassa on pururata ja lähtöpaikkana on urheilukenttä.

Kesäkuussa on tulossa Lahdessa hieno yleisurheilutapahtuma Youth Athletic Games 9.-11.6 Kisojen sivut. Lähdetään mukaan oikein kunnon joukolla! Ennakkoilmoittautuminen on edullisempaa nyt huhtikuun loppuun saakka. Ilmoita halukkuutesi lähteä mukaan Mikalle, Bettiinalle tai Matti Haapalalle. Yhteystietoja löydät yleisurheilujaoston kohdalta.

Piirinmestaruusviestijuoksut kisataan Lahdessa 19.6. Sinnekin on tavoite saada mukaan usempi joukkue. Nuoremmilla on mm. sukkulaviesti, joka on hieno viestikisa jossa jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä osuudellaan.

Hyviä tilaisuuksia harjoitella näitä kisoja varten tai omaksi ilokseen on tulossa yhteisharjoitusten lisäksi urheilukoulussa, joka alkaa tänä vuonna todennäköisesti jo toukokuun puolella.

Lisätietoja harjoituksista Mikalta tai Bettinalta. Nykäise hihasta, nauti kesästä!

 

ps. Muista yleisurheilulisenssi: Yu-lisenssin maksaminen

Tervetuloa mukaan!