Search
Close this search box.

Kesän ratakauden avaus Nastolassa 19.5.2019

Pommin nuoret yleisurheilijat  Veera Reponen, Luukas Kemppainen ja Benedict Seppälä osallistuivat Nastolassa 19.5. pidettyihin Reilu-cup yleisurheilukilpailuihin.

Menestys kisoissa oli joutsalaisilla mainiota. Benedict voitti oman sarjansa eli P12 -vuotta 60m juoksun uudella ennätysajallaan 8,39. Mainio suoritus varsinkin siihen nähden että Bene on voinut juosta nyt vasta n. kuukauden ajan jalkapöydässä olleen kiusallisen vamman vuoksi.  Veera Reponen voitti T13 -sarjan juosten myös uuden ennätyksensä 8,64. Veeran erässä vastatuuli oli lähes 3m sekunnissa, joten voi arvella ajan paranevan kesän aikana. Myös P14-sarjassa voitto tuli Pommiin, kun Luukas Kemppainen juoksi ensimmäisessä 100m juoksussaan ajan 13,23 ja voitti kisan kakkosen puolen sekunnin erolla.

P14-sarjan pituushyppyyn osallistuivat sekä Seppälä että Kemppainen. Bene hyppäsi kakkoseksi tuloksella 4,87 ja Luukas kolmanneksi tuloksella 4,75. Näissäkin tuloksissa on kesää ajatellen vielä ”kasvunvaraa”. Kisan voitti Mikkelin Kilpaveikkojen Topi Taskinen tuloksella 5,04.

Kaiken kaikkiaan voi sanoa, että Pommin nuoret edustavat ikäluokassaan oman ikäistensä kärkipäätä koko maassa. Talven harjoittelu näyttää tuottavan tulosta ja erityisesti kesällä Joutsassa voi harjoitella tehokkaasti lajeja ja taitoja yleisurheilussa.

Tulokset löytyvät täydellisinä jälleen Tilastopajasta:

Reilu-cup I osakilpailu Nastolassa