Search
Close this search box.

Kesäkuun lopun yu-tuloksia Lahdesta ja Mikkelistä

Pommin nuoret kilpailivat kesäkuun viimeisellä viikolla aktiivisesti. Tässä kooste tuloksista.

Lahdessa reilu-cupin toisessa osakilpailussa 25.6. Weera Järvinen otti lajeikseen korkeuden, 150 metriä sekä keihään. Lämpimässä kesäillassa oteltiin samalla 17-vuotiaiden piiriottelu Lahti-Kymenlaakso-Etelä-Karjala. Urheilijoita ja lajeja oli paljon, joten illasta kehkeytyi pitkä. Ensimmäisenä lajina Weeralla oli 150 metriä, jossa hän voitti oman eränsä ja sijoittui kokonaiskisassa toiseksi uudella ennätyksellään. Korkeudessa kilpailtiin urheilukeskuksen juoksusuoralla. Kisa kesti pitkään ja viimeisenä 10-11 sarjalaisissa hyppäämään jäi Weera, joka ylitti 128 ja teki vielä hyviä yrityksiä korkeudesta 131. Mainio tulos! Keihäässä on koetettu opetella heittämään vasen jalka edessä (oikeakätinen heittäjä) ja nyt se onnistui tuloksen 14,00 verran. Tuomisina Lahdesta oli siis korkeuden voitto, 150m juoksun hopeasija ja keihään pronssi eli värisuora!

Lahden tulokset: https://www.tilastopaja.info/fi/db/tulokset.php?CID=100144

Mikkelissä ABC-kisoissa 26.6. Pommin nuorista olivat mukana Usva Oksanen sarjassa T9 vuotta. Hän saalisti kaikissa kolmessa lajissaan sijan 5. 40m juoksussa ennätysaika parani tulokseen 7,70. Tasaisessa kisassa edelliset sijat olivat sadasosien päässä.

Miesten sadalla metrillä Markus Porvari nappasi voiton uudella ennätysajallaan 11,42. Markus mainitsi vielä harjoitusjumin tuntuneen juoksussa. Seuraava paikka tossun nousun koettamiseen on pikajuoksukarnevaalien leirikisa Jämsänkosken Oinaalan kauniilla kentällä suununtaina 7.7.

Mikkelin tulokset: https://www.tilastopaja.info/fi/db/tulokset.php?CID=100173