Search
Close this search box.

Kesäkuun alun tuloksia yleisurheilussa

Joutsan Pommin nuoret ovat kilpailleet aktiivisesti kesäkuun alussa. Tässä tuloksia.

Lahden piirin pm-otteluissa 4.6. Orimattilassa Weera Järvinen osallistui T11 -sarjan neliotteluun. Lajeina olivat 60m aitajuoksu, korkeus, keihäs sekä 800 metriä. Weera teki ennätyksensä aidoissa ja korkeudessa. Keihäässä ja 800 metrillä suorituksissa on vielä kohennettavaa. Mainio sarja kuitenkin ja se toi kuudennen sijan kisassa pisteillä 712.

Keskiviikkona 5.6. Mikkelissä ABC-kisoissa Markus Porvari juoksi 200 metriä miesten sarjassa. Sijoitus oli kolmas uudella ulkorataennätysajalla 23, 59.

Torstaina Lahdessa Reilu-cup 2 osakilpailuun osallistuivat Weera Järvinen sekä Usva Oksanen. Weeran sijoitukset lajeissaan olivat 60m aidoissa kuudes, kolmiloikassa kuudes ja moukarissa kolmas. Aidoissa juoksut vielä vaihtelevat ja kolmiloikka oli aika uusi tuttavuus (loikat lähtivät eri ponnistuspaikoista) mutta erinomaista on monipuolinen kilpaileminen!

Usva Oksanen on myös innokas kilpailija, joka kisaili Lahdessa pituudessa ja kiekossa. Molemmissa sijoitus oli neljäs. Palkintosijoihin jäi pituudessa matkaa vain neljä senttiä ja kiekossa vajaa 40 senttiä. Mukavaa monipuolisuutta Usvaltakin!

Orimattilan tulokset: https://www.tilastopaja.info/fi/db/tulokset.php?CID=99542

Mikkelin tulokset: https://www.tilastopaja.info/fi/db/tulokset.php?CID=99573

Lahden tulokset: https://www.tilastopaja.info/fi/db/tulokset.php?CID=99607