Search
Close this search box.

Kesäduuni OP:n piikkiin

Jälleen Keski-Suomen Osuuspankki on tukenut useita yhdistyksiä ja seuroja alueellaan. Yksi tuen saajista on Joutsan Pommi.

Liikunnasta ja sen ohjaamisesta kiinnostunut nuori: Hae kesätyötä kesä-heinäkuulle Joutsan Pommista! Pääset kesän aikana tutustumaan urheiluseuran tehtäviin kentällä ja toimistossa monipuolisesti. Tehtäviin kuuluu urheilukoulun ohjaamista ja kilpailujen järjestelytehtäviin osallistumista. Muitakin töitä kyllä keksitään sopimuksen ja osaamisen mukaan.

Tutustu hakuohjeisiin https://www.op.fi/web/op-keski-suomi/kesaduuni/nuoret ja laita hakemus Oksasen Petterille pepi.oksanen@gmail.com. Lisätietoa antaa myös Mika Sirkka mika.sirkka@edu.joutsa.fi

Kesäduunien hakuaika 13.3.-14.4.2023

Kesätyön voi saada vain hakemalla. Lue ohjeistus, tutustu paikkoihin, valitse ja tee hakemus suoraan yhdistykselle. Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista ja tekee päätöksen kesätyöntekijän valinnasta toukokuun alussa. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään pe 14.4.2023 klo 23.59. 

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukon lopusta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen.

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä sekä avata, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.