Juniorit kisailivat 5.-6.8. Heinolassa ja Orimattilassa

Joutsan Pommin nuoria yleisurheilijoita osallistui 5.-6.8. käytyihin Lahden piirinmestaruuskisoihin ikäluokassa 9-13 sekä aluemestaruuskisoihin.

Piirinmestaruuskisat käytiin Heinolassa ja mukana olivat Henriikka Haapala sekä Tinja Toivonen sarjassa T12 vuotta. Henriikka hyppäsi pituudessa sijalle 7. Molemmat tytöt selvisivät 60 metrin juoksussa loppukilpailuun. Alkuerässä Tinja juoksi hienon ennätyksensä 9,14. Loppukilpailussa Henriikka sijoittui sijalle 4 ja Tinja sijalle 7.  Henriikan aika 9,09 oli hänen uusi ennätyksensä ja hän hävisi pronssimitalin ainoastaan tuhannesosien erolla.

Sarjassa P13 vuotta Jesse Pöysti hyppäsi pituudessa kuudenneksi ja juoksi 200m aidoissa pronssia. Molemmissa lajeissa hän teki oman ennätyksensä ja erityisesti 200m aidoissa suoritus oli rohkea ja lupaava.

11-vuotiaissa pojissa mukana olivat Paavo Niemi ja Eetu Sirkka. He juoksivat 60m aidoissa ensimmäisen kilpailunsa. Eetu selvisi lajissa loppukilpailuun, jossa oli seitsemäs.  Kuulassa poikien sijoitukset olivat 7. ja 10. Eetu teki tässä lajissa ennätyksensä 7,03.

Paavo juoksi 600 metrillä sijalle 7 ajalla 2.19,04 joka on myös hänen ennätyksensä.

Jimi Pöysti oli seuran nuorin edustaja kisoissa ja hän hyppäsi pituutta sarjassa P9 304. Keihäs lensi 7,73.

Orimattilassa pidetyissä aluemestaruuskisoissa Pihla Johansson sijoittui kauden parhaallaan keihässä toiseksi. Kolmiloikassa ennätys parani peräti puoli metriä ja sijoitus oli neljäs vain viisi senttiä pronssista.  Kuulassa sijoitus oli 5.

Tuuli Liukkonen työnsi kuulassa sijalle 5 sarjassa T15. 300 metrin juoksussa hän sijoittui kilpailussa sijalle 5 ennätyksellään 47,48. Aika on mainio Tuulille, joka ei alkukesällä pystynyt juurikaan juoksemaan keväällä sattuneen nilkan murtuman vuoksi.

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan yleisurheilun tulospalvelusivuilta.