Search
Close this search box.

Juhannuksen tuloksia

Juhannuksena 2018 kilpailtiin perinteisissä kisoissa koleahkosta säästä huolimatta.

 

Keuruulla 22.6. kisattiin 52. juhannuskisat. Anniina Haapala osallistui N 100m juoksuun. Toisessa erässä puhalteli 4,6m/s vastatuuli. Anniina kurotti maaliin tiukassa kisassa neljäntenä. Kurotus oli sen verran tehokas, että ”tartanihottumaa” tuli kylkeen, reiteen ja polveen. Tämän vuoksi loppukilpailu jäi väliin. Anniinan aika oli 13,87. Aikaa verottivat tasapainon menetys ja tuo lähes viiden metrin vastainen tuuli.

Saarijärvellä 24.6. kisattiin jo 82. kerran. Mukana olivat Benedict Seppälä ja Veera Reponen. Veera oli T13 sarjan 100m juoksussa erässään kolmas ajalla 13,71. Juoksussa oli vastatuulta 1,6m/s. Ensimmäisessä erässä juossut kilpasisko oli sadasosan nopeampi ja tuossa erässä oli tyven hetki. Spekulointi on urheilussakin herkullista!

Benedict voitti P13 -sarjan 100m ajalla 14,10. Vastatuulta tässä juoksussa oli 2m/s. Benen aika on P11 ikäluokan tämän kesän paras satasen aika. Keihäässä Benellä ei tällä hetkellä heitto lähde ihan alkukesän veroisesti. P13 -sarjassa sijoitus oli viides ja tulos 33,37. Seuraavaksi Benellä ja Ilmari Laitisella onkin luvassa ihan kunnon tekniikkaleiri Pihtiputaalla keihäskarnevaalien harjoituksissa.

Kokonaistuloksia löytyy jälleen Tilastopajan sivuilta:

 

Keuruun 52. juhannuskisat

Saarijärven 82. juhannuskisat