Search
Close this search box.

Joutsan Lämpö on mukana tukemassa Pommin nuoria yleisurheilijoita

Joutsan Pommin nuorten yleisurheilijoiden menestys ei ole jäänyt huomaamatta alueen toimijoilta. Keskustelut ryhmän valmentajan ja Joutsan Lämmön toimitusjohtaja Markus Tykkyläisen kesken johtivat kesällä 2021 mieluisan kumppanuuden solmimiseen. ”Arvostamme paikallista vapaaehtoistyötä ja haluamme olla tukemassa tätä toimintaa” toteaa myös Suur-Savon sähkö konsernin toimitusjohtajana toimiva Tykkyläinen.

Joutsan Lämmön tuki on tarkoitettu erityisesti Pommin nuorten talvisen harjoittelun sekä kesän laajalle alueelle suuntautuvan kilpailutoiminnan tukemiseen. Talven harjoitusolosuhteet lajiharjoitteluun Joutsassa ovat puutteelliset ja talven 2021-2022 aikana tätä asiaa on paikattu viikottaisilla harjoitusmatkoilla Pajulahden urheiluhalliin sunnuntaisin. Aiemmin lajiharjoituksia on pidetty myös Vierumäen urheiluopistolla. Nämä harjoitusmatkat sekä tilavuokrat lohkaisevat suuren osan seuran yleisurheilutoiminnan kuluista ja Joutsan Lämmön tuki on erittäin tervetullut.

Lämpimät kiitokset Markus Tykkyläiselle ja Joutsan Lämpö oy:lle tärkeästä tuestanne! Joutsan Lämpö esiintyy urheilijoiden välineissä ja viestinnässä aina tilaisuuden tullen. Lue lisää yrityksestä: https://www.lempealampo.fi/joutsan-lampo/

Joutsan lämpö kuuluu Suur-Savon Sähkö -konserniin