Joutsalaisten tuloskatsaus 15.7. kisoista

Joutsan Pommin nuorilla ja vähän vanhemmillakin urheilijoilla oli mainioita suorituksia omissa kisoissa. Otto Takala pomppasi korkeutta miehissä 180 ja voitti kisan. Oton kesän paras on kuitenkin korkeuskarnevaaleilla hypätty 185.

N19 sarjassa Anniina Haapala paransi ennätystään aikaan 13,06. Seuraava sekuntiluku on nyt todella lähellä, koska juoksun aikana puhalteli pieni vastatuuli.

P15 sarjassa Luukas Kemppainen juoksi kakkoseksi ajalla 12,58 joten A-luokan tulos on nyt selvä ja harjoittelua ja kisailua voi jatkaa kohti elokuun alun SM-kisoja Lahdessa. 15-vuotiaiden poikien 800 metrillä Luukas oli kolmas ja Väinö Koistinen viides. Pojat parantelivat omia aiempia ennätyksiään reilusti.

T13 sarjassa Veera Reponen voitti 60m juoksun ajalla 8,54. Veera jäi kauden parhaastaan pari kymmenystä, mutta oli kisan selkeä voittaja. Elli Lavia juoksi myös selkeästi alle 10 sekunnin ajalla 9,54.

Samanikäisten tyttöjen 600 metrillä Veera oli viides ja Elli seitsemäs. Molemmat juoksivat ennätyksensä.

P11 -sarjassa Rasmus Kemppainen urakoi kaksi lajia, joista voitti korkeuden ja oli kuudellakympillä neljäs uudella ennätysajallaan.

T9 sarjassa Ida Lavia kipitti sekä pikamatkan että 600 metriä. Molemmissa hän sijoittui hienosti kolmanneksi.

 

Kisoista puuttui Pommin valttikorteista vielä Benedict Seppälä joka harmillisesti sai flunssan oireita ennen kisaa sekä Olivia Fagerholm ja Ilmari Laitinen.