Search
Close this search box.

Hippoksella hienoja tuloksia

Jyväskylässä käytiin Hipposhallikisat 1.-2.2.2020. Kaksipäiväisissä kisoissa tehtiin mainioita tuloksia kautta linjan ja osanottajia oli kaikkiaan lähes 500. Erityisesti pikamatkat keräsivät osanottajia.

Olivia Fagerholm osallistui lauantaina 1.2. kolmiloikkaan. Kaksi viikkoa aiemmin hän hyppäsi tasan kahdeksan metriä. Nyt tulos oli sentin vailla kahdeksan metriä. Hypyt olivat lähteneet jälleen reilusti lankun takaa, joten useita kymmeniä senttejä olisi ollut mahdollisuus tulosta kohentaa. Olivian sijoitus oli T13 -sarjassa 12.

Sunnuntaina olivat tulessa pikajuoksijat. Veera Reponen voitti T15 -sarjan kuuman erän ja koko kilpailun upealla uudella ennätysajallaan 8,11. Veeran tulos on kauden hallitilastossa 14 -vuotiaiden kolmanneksi paras noteeraus Suomessa.

P15 -sarjassa pinkoivat Luukas Kemppainen ja Valtteri Virtanen. Luke voitti kisan ajalla 7,75 ja Valtteri oli erän kolmonen seuraavaa sekuntilukua hipovalla ajalla 8,01. Ensimmäisen erän voittaneella JKU:n Aleksi Hirvosella oli kaksi sadasosaa parempi aika 7,99 jolla hän nappasi pronssin.

Kaikki pikamenijät ovat kehittyneet mainiosti talven aikana. Joutsassa pystyy juoksemaan kohtalaisesti hallilla, mutta piikkareita sovitellaan jalkaan harvemmin. Silti nopeutta on pystytty kehittämään. Kesää ajatellen näyttää hyvältä!

Veeralla kulkee! Kuva on Pirkkahallista tammikuulta 2020