Hiihtoviikonloppu 11.-12.3.

Pommi oli mukana Lahden Talvikisoissa suorastaan suurseurana, sillä lauantain 11.3. kisaan oli ilmoittautunut kuusi seuran hiihtäjää. M14-sarjaan, viiden kilometrin vapaalle, oli lähdössä Aapo Pykäläinen, Milo Äyrämö ja Aleksi Saarela. Saman matkan N18-sarjan lähtöluettelosta löytyi Elli Lavia. Vapaan kolmelle kilometrille N12-sarjaan starttasi Alisa Äyrämö ja samalle matkalle N14-sarjaan Iida Lavia. Erityisen ilahduttavaa oli nähdä molemmat Lavian tytöt ladulla pitkän kisatauon jälkeen. Aleksin kohtaloksi jäi jännittää seurakavereiden suorituksia kotisohvalta flunssaa sairastaen. 

Alisa oli sarjassaan 14. jääden vajaat pari minuuttia voittajalle. Iida lähti pitkän tauon jälkeen kokeilemaan kisailua. Kisa oli rankka, mutta hiihtäminen kivaa! Ilman tulostavoitteita startannut Iida oli 11. Vauhtia tässä sarjassa riitti, sillä voiton vei reilulla erolla viime viikonlopun ylivoimainen tuplahopeasompavoittaja Venla Mennala. Milo oli sarjassaan viides palkintopallipaikan jääden vain 15 sekunnin päähän. Milo oli tyytyväinen hiihtoonsa ja kunto tuntuu hyvältä. Aapo oli tuloslistalla yhdeksäs. Ellistä kisaladulle palaaminen tuntui kivalta ja hän oli tyytyväinen kisaansa. Tietoisesti Elli lähti aika kovaa eikä voimat ihan riittäneet loppuun asti. Sarjassaan hän oli toiseksi nopein. Suunta kunnon ja kisatuntemusten osalta tuntuu oikealta!     

Lahden Talvikisojen tulokset

Sunnuntaina Alisa ja Milo Äyrämö hiihtivät Alajärvellä Valkealammen tykkilumihiihdoissa. Nämäkin kisat hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla. Alisa oli 2km:n matkalla neljäs ja Milo otti 5km:n matkalla nyt sen pallipaikan ollen kolmas. Sekunnit eivät tänäänkään olleet ihan Milon puolella, sillä hopea jäi vain 0,6 sekunnin päähän ja voittokin karkasi vain 16 sekunnilla. Tiukkaa on niin kuin pitääkin olla! Toivottavasti viikon päästä nähdään koko jengi Joutsan Hiihdoissa!

Tulokset Valkealammen Tykkilumihiihdot