Search
Close this search box.

Hiihtokoulun ennakkoinfoa!

Joutsan Pommi järjestää hiihtokoulun myös tulevana talvena 2021-2022. 

Hiihtokoulu aloitetaan heti kunhan saamme pakkasta, lunta ja ladut hiihdettävään kuntoon. Hiihtokoulu on torstaisin klo 18-19. Kokoonnumme urheilukentälle. Liikumme leikkien, pelaillen ja hiihdellen kentällä ja läheisillä laduilla. Hiihtokoulu on tarkoitettu lähinnä eskareille ja sitä vanhemmille lapsille. Nuorempien lasten on mahdollista osallistua toimintaan oman huoltajan kanssa. Hiihtokouluun ovat tervetulleita sekä aloittelijat että edistyneemmätkin hiihdon harrastajat. 

Varusteet

Hiihtokoululaisella tulee olla liikkumiseen sopivat ja sään mukaiset varusteet. Sopivan kokoiset monot sekä sopivan mittaiset sukset ja sauvat mahdollistavat mukavat hiihtokokemukset. Hiihtokoulussa pärjää joko perinteisen tai vapaan tyylin varusteilla. Vanhemmat huolehtivat varusteasiat kuntoon. Väline- ja voiteluopastusta saa tarvittaessa ohjaajilta. 

Ohjaajat ja yhteystiedot

Hiihtokoulussa toimivilla ohjaajilla on monipuolista urheilu- ja liikuntataustaa. Ohjaajat ovat käyneet liikuntaryhmien ohjaamiseen liittyviä koulutuksia.  

Ohjaajien yhteyshenkilönä toimii Teresa Jokinen 040-460 7282 teresalle2@hotmail.com

Lisätietoja hiihtokoulusta myös Merja Saarelalta 040-590 7810 merjasaarela78@gmail.com tai Kati Lavialta 040-739 9279 kati.lavia@gmail.com  

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu lähempänä hiihtokoulun alkua Joutsan Pommin nettisivuille tulevalla lomakkeella.

Tiedottaminen

Tiedotamme ajankohtaisista asioista internet-sivullamme www.joutsanpommi.fi ja Facebookissa www.joutsanpommi.com/joutsanpommi Hiihtokoululaisten vanhemmille teemme WhatsApp-ryhmän, jossa tiedotamme esimerkiksi pikaiset ohjelmamuutokset. 

Liikunnallista riemua syksyyn ja kivaa talven odotusta!