Search
Close this search box.

Hiihtokausi pakettiin

Joutsan Pommin hiihtoväki vietti kauden päättäjäisiä Lamminmäellä 5.5.2017. Puheenjohtaja Marko Hartonen luonnehti kulunutta kautta monella tapaa onnistuneeksi.

”Kirkonkylän liikuntakeskuksen maastoon tehdyn tykkiladun ja hyvien olosuhteiden ansiosta hiihdon harrastajat saivat nauttia pitkästä hiihtokaudesta. Myös kaikki kaudelle suunnitellut kilpailut saatiin järjestettyä lumiolosuhteiden puolesta.” Hartonen oli tyytyväinen myös hiihtokoulun osallistujamäärän kasvuun, mutta toivotti samalla lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet harrastajat mukaan toimintaan. Hiihtojaoston puheenjohtaja Martti Kuitunen kiitti omassa puheenvuorossaan talkoolaisia aktiivisuudesta seuratyön parissa. ”Ilman talkoolaisia ei tykkilatua ja kilpailuja olisi saatu järjestettyä”, totesi Kuitunen.

Tilaisuudessa palkittiin kauden aikana menestyneitä hiihtäjiä, jaettiin seuranmestaruusmitalit normaali- ja sprinttimatkoilta sekä sarjahiihdoista. Elli Lavia, Iida Lavia, Benedict Seppälä ja Eetu Manninen palkittiin aktiivisimpina hiihtokoululaisina. Kauden parhaina hiihtäjinä kussakin ikäluokassa palkittiin junnuista Elli Lavia ja Elias Laitinen, hopeasompaikäisistä Kalle Rantanen, nuorista Tuuli Liukkonen ja veteraaneista Veijo Peltola. Ampumahiihtäjistä palkittiin Noora Pura ja Suvi Minkkinen. Antti Häyrin muistorahaston stipendin sai Tuuli Liukkonen. Seura palkitsi stipendillä Suomenmestaruus-kilpailuissa hyville sijoituksille hiihtäneet Tuuli Liukkosen sekä ampumahiihdosta Noora Puran ja Suvi Minkkisen. Aarne Marjomaa lahjoitti Akun stipendin niin ikään Tuuli Liukkoselle ja Noora Puralle.

Tilaisuudessa jaettiin lisäksi opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämät ansiomerkit, jotka seura anoi 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi viime syksynä. Suomen Liikuntakulttuurin ansioristi myönnettiin Juhani Virmaselle. Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitalin saivat Pirjo-Liisa Räsänen, Ritva Häyri ja Teuvo Kuitunen.