Search
Close this search box.

Helmikuisen kisaviikonlopun kuulumisia

Helmikuun toisena viikonloppuna 10.-11.2. hiihtokisojen järjestäminen oli pakkasen takia hiuskarvan varassa. Kisojen alkuja siirreltiin ja sarjojen hiihtojärjestyksiä vaihdeltiin, jotta kisat saatiin vietyä läpi. 

Lauantaina hiihdettiin Vaajakoskella Keski-Suomen Piirinmestaruushiihdot. Hiihtotapana oli perinteisen yhteislähtö. Joutsan Pommia edusti Elli Lavia N18 -sarjassa. Elli joutui kuitenkin jättämään 6,6 kilometrin matkan kesken ensimmäisen kierroksen jälkeen.  

Milo Äyrämö oli kisailemassa Tampereella Hämeen piirinmestaruushiihdoissa. Hiihtotapana oli vapaa ja matkana viisi kilomertriä. M16 -sarjassa Milolle olisi ripustettu kaulaan pm-hopea, jos hän olisi ollut Hämeen alueen hiihtäjä. Milo oli tyytyväinen hyvään alkuvauhtiinsa, mutta isossa Näsijärven laskussa kylmä kangisti loppumatkan menoa. 

Tulokset Tampere

Mirva Pynnönen pääsi sairasteluidensa jälkeen vihdoin kisojen makuun. Hartolassa hiihdettiin perinteisellä hiihtotavalla Etelä-Suomen aluemestaruushiihdot, joissa kirittäjistä ei ainakaan ollut puute! Mirva nimittäin pääsi ladulle muutaman minuutin ennen Verneri Suhosta ja Ristomatti Hakolaa. Mirva oli sarjansa N55 ainoa osallistuja ja voitti siten sarjansa, mutta alueen ulkopuolisena hiihtäjänä ei voittanut aluemestaruutta.

Tulokset Hartola

Marko Salo ja Marko Hartonen osallistuivat Mikkelissä hiihdettyyn Savonia hiihtoon. Hiihtotapa oli perinteinen ja matkana molemmilla 30 kilometriä. Marko Salo oli miesten yleisen sarjan seitsemäs ja Marko Hartonen M50 -sarjan neljäs. Molemmat suoriutuivat reissustaan alle puoleentoista tuntiin.   Tulokset Savonia hiihto