Search
Close this search box.

Heittojen talvimestaruudet ratkaistiin viikonloppuna – Benelle mestaruus

Pitkien heittojen talvimestaruudet ratkaistiin viikonloppuna Kaustisilla ja Mustasaaressa. Lauantaina 5.3. Kaustisilla moukarin talvimestaruuskisoissa T15 -sarjassa Kiira Johansson heitti tuloksen 38,86, jolla sijoittui viidenneksi. Kiira mahtuu samaan sarjaan vielä ensi vuonnakin.

N17 -sarjassa heitti Sinja Johansson tuloksen 39,21 sijoittuen sijalle 11. Sinja on kärsinyt hieman kädessä olleesta vammasta ja heitot ovat jääneet vähiin mutta nyt hän pystyi kuitenkin jo heittämään.

Mustasaaressa Botnia-hallissa ratkottiin sunnuntaina keihäänheiton talvimestaruudet. Mukana oli juuri rippileiriltä kotiutunut Benedict Seppälä, joka on treenannut talven aikana leireille myös lajia varsin mainiosti. Viime aikoina jo edellisen kesän lopulla oireillut selkä on hieman aiheuttanut huolta ja niin se teki myös näissä kisoissa. Tästä huolimatta Bene nappasi kisan voiton. Hän jätti yhden heiton väliin ja astui kaksi yli. Myös toiseksi paras heitto olisi riittänyt voittoon. Kakkoseksi kisassa tuli Teemu Simoinen Halsuan Toivosta ja kolmanneksi hyvä kilpa- ja leirikumppani Aleksi Kinnunen Suolahden Urhosta. Näin Bene on nyt napannut kolme SM-mitalia sarjoissa 14 ja 15 -vuotta

Moukarin talvimestaruuskisojen tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=86835

Keihään talvimestaruuskisojen tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=86867

Keihään talvimestaruuskisoissa 6.3.2021 vasemmalta: pronssimies Aleksi Kinnunen, mestari Bene, Juho Kallio ja Pietari Hanhisalo (Kuva: Tiina Seppälä)