Search
Close this search box.

Heinola-Games 27.8.2020

Joutsan Pommista oli mukana kuusi reipasta urheilijanalkua Heinola-Games kisoissa 27.8.

Rasmus Kemppainen aloitti suoritukset pomppaamalla korkeudessa ennätyksensä 120 P13 -sarjassa. Rasmus pääsee ko. sarjaan vielä ensi vuonnakin. 125 ylitystäkin jo melkein tuuletettiin, mutta niin vaan rima putosi alas.

T15 sarjassa 100m juoksivat Aada Simola ja Veera Reponen. 1. erässä Aada juoksi ennätyksensä 15,15. Hänen juoksunsa on kehittynyt kesän aikana melkoisesti. Veera juoksi toisen erän ja kokonaiskilpailun voittoon takuuvarmasti ajalla 12,84. Juoksun lähtö jätti toivomisen varaa ja samalla odotuksia sille, että mahdollisesti kauden viimeinen kisa Jyväskylässä syyskuun alussa toisi kesän parhaan ajan.

P15 sarjassa Pommilla oli mukana kova poikakolmikko Luukas Kemppainen, Rico Sievänen sekä Valtteri Virtanen. Pojat hoitivat kolmoisvoiton kotiin ajoilla Luke 11,89, Valle 12,28 ja Rico 13,05. Valtterin ja Ricon ajat ovat heidän uusia ennätyksiään. P17 sarjassa oli tarjolla pituus ja Luke ja Valle hyppäsivät sen. Luke pomppasi 540 joka oli sama tulos kuin voittaja Ville Vihertöllä (Iitin Pyrintö). Villen toinen hyppy oli pari senttiä Luken vastaavaa pitempi ja siksi sijat menivät näin. Valtteri jäi vielä viisi senttiä tavoitteestaan viidestä metristä. Ensi kesänä sitten pituutta tuleekin molemmilla hyppyihin reilusti lisää, koska harjoittelua lajiin on niin vähän takana.

Kilpailujen kokonaistulokset:

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=78481