Heinäkuun puolivälin tuloksia yleisurheilussa

17 -vuotiaiden piiriottelu Lahti-Kymenlaakso-Etelä-Karjala käytiin tänä vuonna Iitissä. Viime vuonna Pommista mukana olivat Luukas, Valtteri ja Veera. Tänä vuonna joukko töydentyi Benellä ja Ricolla. Mukava juttu oli se, että Pommin nuorista koottiin oma viestijoukkueensa Lahden piirin joukkueen lisäksi. Veera oli mukana 200 metrillä sekä pikaviestissä. Bene pituudessa ja keihäässä, Luukas 200m sekä 4 x 400m viestissä sekä Valtteri 200 metrillä.

Luukas juoksi ajan 24,92 200 metrillä ja sijoittui sijalle seitsemän. Valtteri oli sijaa ylempänä kuudentena uudella ennätyksellään 24,52. Toisessa erässä Lahden Matias Salminen juoksi ajan 24,30. Näillä ajoilla pojat ovat 15-vuotiaiden kärkikaksikko tänä kesänä. Veera pinkoi 200m aikaan 27,45, jolla oli eränsä kakkonen ja koko kisan viides. Viime kesänä juostuun ennätykseen jäi hieman yli puoli sekuntia ja tämä aika saattaa parantua tänä kesänä.

Bene jätti pituuden yhteen pisteen varmistaneeseen läpijuoksuun ja lähti keskittymään keihääseen. Tämä aiheutti sen, että järjestäjät, jotka olivat varautuneet 50m mitalla joutuivat keskittymään pidemmän mitan hakuun. Bene heitti ekan kisansa 700g keihäällä lukemiin 52,89 jolla oli kisan selkeä ykkönen.

Joutsan poikien pikaviestijoukkue oli kisan kolmonen Lappeenrannan sekä Lahden yhdistetyn joukkueen jälkeen. Poikien vaihdot olivat aika varman päälle tehtyjä mutta viime syksynä Koululiikuntaliiton kisoissa tehty aika parani pari sadasosaa. Luukas aloitti pitkän viestin voittoisassa Lahden joukkueessa,. Tyttöjen pikaviestissä Veeran ankkuroima Lahden joukkue sijoittui kolmanneksi.

Lahden piirin urheilijoiden tasaiset suoritukset veivät Lahden toisen kerran peräkkäin ottelun voittoon. Kaikki joutsalaisedustajat mahtuvat mukaan ikänsä puolesta vielä ensi vuonna ja parhaat seuraavanakin,

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät:

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=83031

Luukas Kemppainen osallistui Kouvola Junior-games kisoihin 18.-19.7. La 18.7. lajina oli 100m jossa Luukas sijoittui toiseksi ajalla 12,17. Lähtö kulki jo hyvin, mutta juoksun lopussa oli vielä parannettavaa. Toivotaan Luken löytävän loppukesän kisoissa hyvän, viime kesää paremman vauhdin. Sunnuntaina 19.7. lajina oli pituus, jossa Luke teki uuden ennätyksensä 545 ja voitti kisan. Pituudessa Lukella on rahkeita huomattavasti pidempiin hyppyihin, kun ponnistuksen tekniikka saadaan kuntoon. Tässä loppukesän tavoitteita!

Kisojen tulokset Tilastopajan tulospalvelussa:

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=83108