Search
Close this search box.

Elokuun tuloksia

Elokuun kisat Jyväskylä 27.8.

 

Veera Reponen osallistui T15 -sarjan sadalle metrille ja juoksi uuden ennätyksensä 13,26. Näin hän on kesän kolmessa satasen kisassaan parantanut joka kerran tulosta kahdelle kymmenyksellä. Seuraava sekuntiluku on tavoitteena toivottavasti jo ensi kesänä. Veeran tulos on Tilastopajan tietokannan mukaan kauden kuudenneksi paras 13-vuotiaan juoksema 100m aika tällä kaudella.

 Olivia Fagerholm (jonka nimi tilastoissa on Suvi) osallistui kolmiloikkaan ja pomppasi sentin päähän ennätyksestään tuloksella 7,94. Olivia on esimerkillisen ahkera kilpailija, jonka lajirepertuaari kattaa kaikki hypyt ja juoksut.

Elokuun kisat Jyväskylä

 

SM-kisat 19-22 sarjoissa Porvoo

Anniina Haapala osallistui kauden päätavoitteeseensa eli ikäluokan SM-kisoihin Porvoossa. 100m kolmannessa alkuerässä hän juoksi viidenneksi ajalla 13,13 joka on hänen toiseksi paras aikansa kautta aikain. Myötätuulessa on tänä kesänä kulkenut jopa kahdesti alle 13 sekunnin. Ennätys on Joutsassa 15.7. juostu 13,06. 

200 metrillä sunnuntaina Anniina juoksi erässään ajan 27,46 ja sijoittui erän neloseksi. Ennätys on Jämsän pikajuoksukarnevaaleilla juostu 27,20.

Nastolan lukiossa opiskeleva Ansku keskittyy urheiluun suorittamalla lukion neljässä vuodessa. Melko ehjän harjoituskauden jälkeen on odotettavissa että mikäli harjoittelu jatkuu ongelmitta niin ensi kesänä nyt niin lähellä olleet sekuntiluvut rikkoutuvat selkeästi.

Porvoo 19-22 SM-kisat