Search
Close this search box.

Äyrämön sisarukset pääsiäiskisoissa

Pääsiäisen aikaan hiihdettiin vielä kilpaa Taivalkoskella. Kaksipäiväiset 4KAAD Hiihdot saatiin kisata kevätauringosta nauttien. Hiihtotapa oli vapaa koko viikonlopun ajan. Mukana kisoissa oli myös monia Viron hiihtäjiä ja kilpailujen taso nousikin varsin korkeaksi. Joutsan Pommin edustajina ladulla kiisivät Alisa ja Milo Äyrämö. Alisa hiihti perjantaina N12-sarjassa kaksi kilometriä sijoittuen 14. Milolla oli M14-sarjassa matkana kolme kilometriä ja sijoitus maalissa oli viides. 

tulokset perjantai 7.4.

Lauantaiksi matkat lyhenivät. Alisalla oli hiihdettävänä kilometrin lenkki ja Milolla kaksi kilometriä. Milon sijoitus oli kuudes ja Alisan 11. Alisalle tämä oli kauden viimeinen kisa ja tavoite ensi kaudelle onkin jo selvä: “Hiihdän kovempaa!”

tulokset lauantai 8.4.

Sunnuntaina oli samalla paikkakunnalla vuorossa Pölkky-hiihdot. Nyt laitettiin hiihdettävää matkaa reilusti lisää ja Milolla oli edessään tähänastisen hiihtouransa pisin kisa. 22km taittui hienosti aikaan 52.42 ja kauden viimeisessä kisassaan Milo pääsi kipuamaan palkintopallille ollen kolmas. “Diesel-poika” oli tyytyväinen koko kisaviikonloppuunsa, mutta erityisesti tässä pitkän matkan kisassa omien vahvuuksien hyödyntäminen onnistui parhaiten. Loistava päätös kaudelle!    

tulokset Pölkky-hiihto