Search
Close this search box.

Aikuisurheilun kuulumisia

Joutsan Pommi on kuulunut kahden vuoden ajan Suomen Aikuisurheiluliittoon (SAUL). Kisoissa kävijöitä seuran väreissä on ollut sekä hiihdossa että yleisurheilussa. Kesän 2020 kisailut keskittyivät loppukesään.

Aikuisurheiluliiton yleisurheilumestaruudet ratkottiin syyskuun 10.-13. päivinä Jyväskylässä. M 50 sarjassa kilpailivat Mika Sirkka ja Markus Tuominen. Mika oli moukarissa neljäs ja kiekossa kolmas. Markus oli kiekossa sijalla 12. Kisa oli Markukselle kautta aikain ensimmäinen kilpailu yleisurheilussa.

Kilpailujen laajan tulospaketin löytää vaikkapa JKUn sivuilta:

https://jku.fi/saul-sm-2020/

Kurikassa juostiin SM-maastojen yhteydessä myös aikuisurheiluliiton mestaruuksista. Pommista oli mukana hyväjalkainen joukko joka samalla muodosti kolmihenkisen joukkueen joukkuekisaan. Joukkueessa juoksivat Jere Rossi, Ilari Suuronen sekä Arto Vainiomäki. Sijoitus joukkuekisassa oli toinen Kurikan Ryhdin jälkeen.

Kokonaistulokset henkilökohtaisista kisoista löytyvät:

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=79489

Ensi vuonna yleisurheilussa aikuisurheiluliiton mestaruuksista kilpaillaan Mikkelissä, joten kisat ovat kahtena vuonna peräkkäin mukavan lähellä. Tervetuloa mukaan aikuisurheilun tavoitteelliseen mutta rentoon toimintaan! Lisätietoja saat Mikalta ja Markolta. Yhteystiedot löytyvät jaostojen ja johtokunnan tiedoista näiltä sivuilta.