Tervetuloa hiihtokouluun kaudelle 2018-2019!

Aikataulu
Joutsan Pommi järjestää hiihtokoulua keskiviikkoisin klo 18-19.30. Kokoonnumme urheilukentälle ja liikumme urheilukeskuksen maastossa. Hiihtokoulu on suunnattu yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille; niin aloittelijoille kuin jo edistyneemmillekin harrastajille.

Ohjaajat
Hiihtokoulun pääohjaajana toimii Henrik Enke. Henkalla on mittava kokemus hiihtokoulun ohjaamisesta, sillä Henkka on toiminut mm. Japanissa ammattivalmentajana. Henkan kanssa hiihtokoulussa ovat mukana myös apuohjaajat. Kauden edetessä lapset jaetaan kahteen tai kolmeen tasoryhmään. Näin jokainen lapsi pääsee liikkumaan omien kykyjensä mukaisesti.

Varusteet
Ennen lumien tuloa liikumme leikkien, juosten ja sauvojen kanssa. Talven tultua siirrymme suksille. Huolehdithan, että lapsellasi on liikkumiseen sopivat ja sään mukaiset varusteet. Vanhemmat huolehtivat myös, että lapsen hiihtovarusteet ovat kunnossa. Talvella tulemme harjoittelemaan sekä vapaan että perinteisen hiihtotavan tekniikoita. Suosittelemme, että lapsellasi on välineet molemmille hiihtotavoille. Väline- ja voiteluopastusta saa tarvittaessa ohjaajilta.

Hiihtokoulumaksu

  • alle 12-vuotiaat seuran jäsenet 45 €
  • hiihtokoulun ohjauksen, kilpailulisenssin ja vakuutuksen
  • yli 12-vuotiaat seuran jäsenet 20 €
  • hiihtokoulun ohjauksen
  • jos kilpailet ja / tai haluat vakuutuksen, muista hankkia sopivaksi katsomasi lisenssi Hiihtoliiton sivuilta
  • ei-jäsenet 45 €
  • hiihtokoulun ohjauksen (muista hankkia itse vakuutus)

Ilmoittautuminen
Hiihtokouluun ilmoittaudutaan internet-sivuillamme olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Maksu suoritetaan Joutsan Pommin tilille
FI41 5082 0740 0248 64. Laita viestiksi ”Hiihtokoulu 2018-2019, lapsen nimi”, maksun eräpäivä 19.10.2018. 

Jäsenedut
Toivomme lapsen olevan seuran jäsen. Jäseneksi pääsee täyttämällä lomake ja maksamalla jäsenmaksu. Seura järjestää jäsenilleen mm. retkiä sekä mahdollisuuden tilata varusteita edullisempaan hintaan. Järjestämme 27.10.2018 retken Leppävirran hiihtoputkeen, johon kaikki seuran alle 18-vuotiaat jäsenet pääsevät maksutta. Seura maksaa myös jäsenten kilpailujen osallistumismaksut.

Tiedottaminen
Tiedotamme ajankohtaisista asioista internet-sivuillamme www.joutsanpommi.fi ja facebookissa www.facebook.com/joutsanpommi. Hiihtokoululaisten vanhemmille perustamme WhatsApp-ryhmän, jolla tiedotamme pikaisista ohjelmamuutoksista.

Tietosuojaseloste ja henkilötietojen käsittely
Seuran nettisivuilla on nähtävillä tietosuojaseloste. Tarvitsemme lapsen henkilötunnuksen lisenssin ja vakuutuksen hankkimista varten. Tämän jälkeen henkilötunnus hävitetään. Yhteystietoja tarvitsemme hiihtokouluun liittyvään tiedottamiseen ja yhteydenpitoon. Ilmoittautumislomakkeessa hyväksyt tietosuojaselosteen ja henkilötietojen käsittelyn.

Liikunnan riemua ja elämyksellistä hiihtotalvea!

Yhteystiedot:

Henrik Enke
Puh. 044-9848086, sähköposti: henrikvonenke@hotmail.de

Kati Lavia
Puh. 040-7399279, sähköposti: kati.lavia@gmail.com
 

Lasten hiihtokoulu 2018-2019