Tervetuloa hiihtokouluun kaudelle 2019-2020!

Aikataulu

Joutsan Pommi järjestää hiihtokoulua keskiviikkoisin klo 18-19.15. Kokoonnumme urheilukentälle ja liikumme urheilukeskuksen maastossa. Hiihtokoulu on suunnattu yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille; niin aloittelijoille kuin jo edistyneemmillekin harrastajille.

Ohjaajat

Hiihtokoulun pääohjaajana toimii Merja Saarela. Merja on nuoruudessaan harrastanut kilpahiihtoa. Työurallaan Merja on saanut kokemusta lasten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Merjan lisäksi hiihtokoulussa toimii ohjaajana Noora Pura. Nooralla on kilpaurheilutausta ampumahiihdon puolelta. Noora on myös yleisurheilukoulussa mukana olleille lapsille tuttu, sillä Noora toimi vetäjänä tämän kesän harjoituksissa.

Varusteet

Ennen lumien tuloa liikumme leikkien, juosten ja sauvojen kanssa. Talven tultua siirrymme suksille. Huolehdithan, että lapsellasi on liikkumiseen sopivat ja sään mukaiset varusteet. Vanhemmat huolehtivat myös, että lapsen hiihtovarusteet ovat kunnossa. Talvella tulemme harjoittelemaan sekä vapaan että perinteisen hiihtotavan tekniikoita. Suosittelemme, että lapsellasi on välineet molemmille hiihtotavoille. Väline- ja voiteluopastusta saa tarvittaessa ohjaajilta.

Hiihtokoulumaksu

  • alle 12-vuotiaat seuran jäsenet 50 €
  • hiihtokoulun ohjauksen, kilpailulisenssin ja vakuutuksen
  • yli 12-vuotiaat seuran jäsenet 30 €
  • hiihtokoulun ohjauksen
  • jos kilpailet ja / tai haluat vakuutuksen, muista hankkia sopivaksi katsomasi lisenssi osoitteesta hiihtoliitto.fi/lisenssit
  • ei-jäsenet 50 €
  • hiihtokoulun ohjauksen (muista hankkia itse vakuutus)

Ilmoittautuminen

Hiihtokouluun ilmoittaudutaan ennakkoilmoittautumistapahtumassa 5.10.2019 Lamminmäellä täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautua voi myös myöhemmin paikan päällä, lomakkeita saa ohjaajilta. Maksu suoritetaan Joutsan Pommin tilille FI41 5082 0740 0248 64. Laita viestiksi ”Hiihtokoulu 2019-2020, lapsen nimi”.

Jäsenedut

Toivomme lapsenne olevan seuran jäsen. Jäseneksi pääsee täyttämällä liittymislomake internet-sivujemme Jäsenille-sivustolta www.joutsanpommi.fi/liity-jaseneksi ja maksamalla jäsenmaksun. Seura järjestää jäsenilleen mm. retkiä sekä mahdollisuuden tilata varusteita edullisempaan hintaan. Järjestämme 2.11.2019 retken Leppävirran hiihtoputkeen, johon kaikki seuran alle 18-vuotiaat jäsenet pääsevät maksutta. Seura maksaa myös jäsenten kilpailujen osallistumismaksut.                  

Tiedottaminen

Tiedotamme ajankohtaisista asioista internet-sivuillamme www.joutsanpommi.fi ja facebookissa www.facebook.com/joutsanpommi. Hiihtokoululaisten vanhemmille perustamme WhatsApp-ryhmän, jolla tiedotamme pikaisista ohjelmamuutoksista.

Tietosuojaseloste ja henkilötietojen käsittely

Seuran nettisivuilla on nähtävillä tietosuojaseloste. Tarvitsemme lapsen henkilötunnuksen lisenssin ja vakuutuksen hankkimista varten. Tämän jälkeen henkilötunnus hävitetään. Yhteystietoja tarvitsemme hiihtokouluun liittyvään tiedottamiseen ja yhteydenpitoon. Ilmoittautumislomakkeessa hyväksyt tietosuojaselosteen ja henkilötietojen käsittelyn.

Yhteystiedot

Merja Saarela: puh. 040-5907810, sähköposti: merjasaarela78@gmail.com

Noora Pura: puh. 045-1182400, sähköposti: noorapura@hotmail.com

Kati Lavia puh: 040 739 9279, sähköposti: kati.lavia@gmail.com

 

Liikunnan riemua ja elämyksellistä hiihtotalvea!

 

 

Hiihtokoulu alkaa 9.10.