Joutsan Pommin järjestämä hiihtokoulu alkaa 7.1.2021. Hiihtokoulua järjestetään kerran viikossa torstaisin klo 18-19. Kokoonnumme urheilukentälle ja liikumme kentällä ja läheisillä laduilla. Hiihtokoulu on suunnattu lähinnä eskarilaisille ja sitä vanhemmille. Huoltajan kanssa myös nuorempien lasten on mahdollista tulla mukaan toimintaan. Hiihtokouluun ovat tervetulleita sekä aloittelijat että edistyneemmätkin harrastajat.

Varusteet
Hiihtokoululaisella tulee olla liikkumiseen sopivat ja sään mukaiset varusteet. Sopivan kokoiset monot sekä sopivan mittaiset sukset ja sauvat mahdollistavat mukavat hiihtokokemukset. Hiihtokoulussa pärjää joko perinteisen tai vapaan tyylin varusteilla. Vanhemmat huolehtivat varusteasiat kuntoon. Väline- ja voiteluopastusta saa tarvittaessa ohjaajilta.

Hiihtokoulumaksu
Hiihtokoulumaksu on 60 € kaudelta. Maksu sisältää hiihtokoulun ohjauksen, tarvittavan väline- ja voiteluopastuksen, kilpailulisenssin ja vakuutuksen. Hiihtokoululaisten tulee olla myös seuran jäseniä, jäsenmaksu on 10 € vuodessa. Nämä laskutetaan erillisillä sähköpostiin lähetettävillä laskuilla hiihtokoulun alettua.

Ohjaajat ja yhteystiedot
Hiihtokoulussa toimivilla ohjaajilla on monipuolista urheilu- ja liikuntataustaa. Ohjaajat ovat myös käyneet lasten harrasteryhmien ohjaamiseen liittyviä koulutuksia.

Noora Pura 045-1182 400 noorapura@hotmail.com
Merja Saarela 040-590 7810 merjasaarela78@gmail.com
Teresa Teppola 040-460 7282 teresalle2@gmail.com
Bettina Törnvall 040-4168 230 betsille98@hotmail.com

Ilmoittautuminen
Hiihtokouluun ilmoittaudutaan Joutsan Pommin nettisivuilta löytyvällä lomakkeella. Linkki lomakkeeseen Hoidathan ilmoittautumisen jo etukäteen, jotta pystymme hankkimaan hiihtokoululaisille vakuutukset hyvissä ajoin.

Tiedottaminen
Tiedotamme ajankohtaisista asioista internet-sivullamme www.joutsanpommi.fi ja Facebookissa www.facebook.com/joutsanpommi. Hiihtokoululaisten vanhemmille teemme WhatsApp-ryhmän, jossa tiedotamme esimerkiksi pikaiset ohjelmamuutokset.

Tietosuojaseloste ja henkilötietojen käsittely
Seuran nettisivuilla on nähtävillä tietosuojaseloste. Tarvitsemme lapsen henkilötunnuksen lisenssin ja vakuutuksen hankkimista varten. Tämän jälkeen henkilötunnus hävitetään. Yhteystietoja tarvitsemme hiihtokouluun liittyvään tiedottamiseen ja yhteydenpitoon. Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen ja henkilötietojen käsittelyn.

Liikunnallista riemua ja elämyksellistä hiihtotalvea!


Kilpailut ja tulokset - Hyvinkään HiihtoseuraHiihtokoulu alkaa 7.1.2021!