Joutsan pommi järjestää tuttuun tapaan tänäkin vuonna lasten hiihtokoulun. Hiihtokoulu on suunnattu 6-12 vuotiaille lapsille.  Kokoonnumme keskiviikkoisin Joutsan urheilukentällä klo 18-19.15. Harjoitukset ovat olleet jo käynnissä lokakuusta lähtien ja mukaan mahtuu vielä. Kaikki innokkaat tervetuloa harjoituksiin!  

Vastuuohjaajana toimii Suomen hiihtoliiton kouluttama seuratyöntekijä Bettina Törnvall . Hänen lisäksi mukana on myös muutama apuohjaaja.

Syksyllä olisi tarkoitus olla 2 ja tarvittaessa 3 ryhmässä. Silloin tällöin saatamme myös harjoitella kaikki yhdessä. Talvella menemme joka tapauksessa 3 ryhmällä suurien tasoerojen vuoksi.

Hiihtokoulussa urheilemme pääosin ulkona, mutta joskus saatamme harjoitella myös sisätiloissa. Pyrimme harjoittelemaan monipuolisesti hyödyntäen erilaisia ympäristöjä, lajeja, tekniikoita ja olosuhteita. Monipuolisuus on siis hiihtokoulun ydinsanoma!

Varusteet:
harjoitusohjelmassa on mainittu, jos hiihtokoululaisin tulee ottaa mukaan jotain välineitä (sauvat, sukset ymt.). Muutoin hyvä olosuhteiden mukainen varustus, lenkkarit ja juomapullo/vyö!

Pakkasraja hiihtokoulussa on -15 (isompien kanssa voidaan mahdollisesti pitää jonkinlaiset harjoitukset). Kiireelliset muutokset hiihtokouluun liittyen ilmoitetaan tekstiviestillä hyvissä ajoin ennen harjoituksia! Muutoin muutoksista ilmoitetaan joko sähköpostilla ja/tai pommin nettisivujen kautta.

hiihtokoulumaksu:40 € (hiihtokoulu 20 € + skipassi 20 €), 66 € (hiihtokoulu 20 € + skipassi 20€ + hiihtolehti 26 €)

Terveisin,

Bettina Törnvall
valkharjunkaari 24  19650 Joutsa
040-416 8230
betsille98@hotmail.com

 

Lasten hiihtokoulu